Asian TourJack Thompson vandt, og Dominic Foos fik Asian Tour kort på Tourkolen

Jack Thompson vandt, og Dominic Foos fik Asian Tour kort på Tourkolen

Jack Thompson fra Australien vandt Tourkolen til Asian Tour. 35 spillere fik et kort til Asian Tour heriblandt tyske Dominic Foos.

Finalen blev spillet over fem runder på Lake View Resort and Golf Club in Hua Hin i Thailand. Her vandt 24-årige Jack Thompson i -22 foran landsmanden John Lyras i -20 og Zhengkai Bai fra Kina i -20.

25-årige Dominic Foos fra Tyskland blev nr. 21 i -11. Han blev professionel i 2014 og var spået en stor karriere som da også begyndte flot, da han som 17-årig vandt Gant Open på Challenge Touren. Det er fortsat hans hidtil eneste professionelle sejr, og i 125 Challenge Tour turneringer og 26 DP World Tour turneringer er det endnu ikke lykkedes ham at få et egentligt gennembrud.

Dominic Foos under Asian Tour Tourskolen 2023 – Foto: Paul Lakatos / Asian Tour

Ni spillere delte 34. pladsen i -8, og de var i omspil om de to sidste af 35 Asian Tour kort.

Flere og større turneringer på Asian Tour

Asian Tour er blevet mere interessant for spillerne, da der kommer flere og større turneringer. Ikke mindst takket være samarbejdet og investeringerne fra LIV Golf med en række International Series turneringer over hele verden med præmiesummer på 2 – 2,5 mio. $. Scott Vincent vandt International Series Order of Merit 2022, og har kvalificeret sig til LIV Golf i 2023, så det er også en adgangsvej til LIV Golf.

Asian Tour Q-School – Final Stage, resultat

Asian Tour hulflag – Foto: Paul Lakatos / Asian Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Spieth, Hovland og Gareth Bale er hovednavnene på Pebble Beach

Det er tid til den traditionsrige AT&T Pebble Beach Pro-Am, hvor PGA Touren har besøg af en lang række kendisser fra sportens og kulturens...

Challenge Tourens 2023 sæson

Der spilles om flere penge end nogensinde før på Challenge Touren, hvor 2023 sæsonen kommer består af mindst 29 turneringer i 18 forskellige lande. Mindst...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk