I Sverige er der indført nye COVID-19 restriktioner, og det Svenske Golfforbund (SGF) fraråder golfturneringer og træning for voksne. Man kan fortsat spille private runder.

For nogle er golfsæsonen allerede slut for i år, men med det indtil videre milde vejr er der også mange, som fortsat nyder at spille golf. Det kommer der nu begrænsninger på i Sverige.

Som dækket i nyhedsmedierne forsøger man at mindske COVID-19 spredningen i Sverige med nye strikse restriktioner herunder er forsamlingsforbuddet sænket til 8 personer. Den svenske statsminister Stefan Löfven har i en tale til nationen opfordret til, at man kun gør de ting, som er absolut nødvendigt.

Der kan fortsat spilles private runder – ingen træning 

Efter de nye anbefalinger fra SGF, som gælder fra den 24. november, kan man fortsat spille private runder, så længe man overholder de generelle råd om afstand mv.

SGF anbefaler derimod på det kraftigste, at der ikke arrangeres golfturneringer.

Man anbefaler også, at der ikke arrangeres træning – hverken udendørs eller indendørs – for alle født i 2004 eller tidligere, dvs. alle over 16 år. Personer født i 2005 eller senere kan fortsat træne, under de regler der gælder for børn og unge.

Ingen fysiske møder eller sammenkomster

Der kan gennemføres årsmøder i klubberne, men SGF anbefaler at de holdes digitalt.

Man anbefaler også på det kraftigste, at der ikke afholdes fysiske møder, kurser eller andre sammenkomster. De kan afholdes digitalt eller udskydes til senere.

De svenske anbefalinger kan læses i sin helhed på golf.se her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.