Will Zalatoris overtog førstepladsen i FedEx Cup med sin sejr i søndags, og den vil han gøre alt for at holde fast i, så han får det bedste udgangspunkt inden PGA TOUR sæsonen skal afgøres ved Tour Championship. I denne uge skal 70 skæres ned til 30, så der er alt på spil ved BMW Championship. I Spanien er Nanna K. Madsen med i det stjernebesatte felt ved Aramco Team Series på Sotogrande.

Begge turneringer kan ses på discovery+ med danske kommentatorer.

PGA TOUR sæsonen nærmer sig sin afslutning, og denne uges BMW Championship er den næstsidste turnering i 2021/2022 sæsonen, og dermed sidste mulighed for at blive en del af sæsonfinalen, hvor 30 spillere skal spille om den samlede FedEx Cup sejr.

Efter sejren i FedEx St. Jude Championship har Zalatoris overtaget førstepladsen i FedEx Cup, og selvom hans plads blandt top-30 ikke er i fare, så spiller han for at holde fast i førstepladsen. Som i de foregående år begynder spillerne Tour Championship med en form for handicap, og den førende spiller begynder ti slag under par, mens nummer to er otte slag under par. Det betyder, at denne uge er særdeles vigtig for alle spillere i feltet.

Der er 67 spillere til start på Wilmington Country Club i Delaware. Det er første gang, at den mere end 100 år gamle klub er vært for en turnering på PGA TOUR. Sidste år vandt Patrick Cantlay BMW Championship, og efterfølgende også den samlede FedEx Cup. Han er naturligvis en af de spillere, der er værd at holde øje med, og mon ikke Rory McIlroy og Scottie Scheffler gerne vil revanchere deres præstation i sidste uge, hvor de begge missede cuttet.

.
.
Se Nanna K. Madsen og de øvrige LET stjerner mødes i Spanien

Danmark højst placerede spiller i verden, Nanna Koerstz Madsen, er taget til Spanien, og spiller med i den stjernebesatte Aramco Team Series turnering på Sotogrande fra torsdag til lørdag. Udover danskeren er begge Korda søstrene til start sammen med svenskerne Linn Grant og Anna Nordqvist, samt Carlota Ciganda og den fremadstormende tysker Chiara Noja. Derudover er hele LET’s top med i Spanien.

Discovery+ sender direkte fra alle tre dage på Sotogrande. Torsdag til lørdag fra 14.00 – 18.00.

BMW Championship kan følges på GOLFTV og Eurosport/discovery+:

Torsdag den 18.8.: 21.00 – 01.00
Fredag den 19.8.: 21.00 – 01.00
Lørdag den 20.8.: 18.00 – 00.00
Søndag den 21.8.: 18.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Søren Hansen kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.