ECCO TourHole-in-one på Lyngbygaard og et tæt leaderboard inden finalerunden

Hole-in-one på Lyngbygaard og et tæt leaderboard inden finalerunden

Tre spillere i top 10 kan med en sejr fredag ved Aarhus Alliance på Lyngbygaard sikre direkte oprykning til Challenge Tour præcis som Björn Åkesson gjorde i sidste uge i Sverige.

Danske Alexander Frances spillede sig med en god runde i 68 slag op på en delt 10. plads. I stablefordformatet der anvendes denne uge gav det +4 point, og han rykkede 18 pladser frem på leaderboardet. På den delte 10. plads har han +4 point for turneringen og 6 point op til de førende. Undervejs på danskerens runde noterede han desuden en hole-in-one på hul 8, da han slog bolden direkte i koppen på det korte par 3 hul, der normalt er hul 17 på Lyngbygaards flotte anlæg.

Frances har ligesom Andreas Halvorsen og Charlie Lindh allerede to sejre i sæsonen, og tre sejre giver ikke bare direkte oprykning men også en marginalt bedre kategori på Challenge Tour til den kommende sæson. Den kan Frances jagte i fredagens finalerunde, men der skal en fantomrunde til for at sikre sejren, da han skal gå minimum seks slag bedre end de førende.

I toppen befinder norske Andreas Halvorsen sig på tredjepladsen. Han har to sejre og otte andre top 10 placeringer i sæsonen, og han er nummer fire på ranglisten, hvor der om to uger uddeles kort til Challenge Tour til top 5 efter tourfinalen på Møn. Halvorsen har +8 point efter to runder i 68 slag (+4 point). Han er et point foran svenske Jesper Sandborg og to foran Axel Boasson.

Allerøverst på leaderboardet finder vi danske Frederik Severin Tøttenborg, der holdt fast i føringen fra første runde, men har har fået selskab af svenske Charlie Lindh, der hentede to tidlige sejre på sæsonen. De to er noteret for +10 point og er altså to foran inden de sidste 18 huller fredag.

Leaderboardet kan studeres her.

Ranglisten kan studeres her.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk