Hørsholm Golf kunne i forbindelse med den traditionelle “nytårskur” for klubbens medlemmer og samarbejdspartnere oplyse at årets DM i Paragolf vil blive spillet på Hørsholm Golfs dejlige anlæg.

Baneejeren Peter Arendorff stiller alle faciliteter til rådighed u/b og glæder sig til at byde landets bedste paragolf-spillere velkommen den 25. – 27. september 2020.

DGU’s paragolfkonsulent Jesper Hviid udtaler i den forbindelse:

– Vi er meget glade for at Peter Arendorff og klubben har tilbudt at være værter for årets DGU-mesterskab. Hørsholm Golf har vist stor interesse for paragolf og tilbyder bl.a. at DGU-godkendte paragolf-spillere også i den kommende sæson kan spille banen gratis. Det er første gang at DM skal afvikles i hovedstadsregionen, og DGU ser frem til samarbejdet med klubben omkring planlægning og afvikling af årets turnering. Vi håber og forventer at 45-50 spillere vil deltage i årets Paragolf-DM.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.