Dobbelt European Tour-vinder, Rasmus Højgaard, og en af verdens mest lovende unge golfspillere, Nicolai Højgaard, offentliggør i dag nyt partnerskab med Scan Global Logistics, en hurtigt voksende global transport- og logistikvirksomhed. Begge danskere vil fremover bære Scan Global Logistics logoet på venstre ærme.

Både golf-tvillingerne og Scan Global Logistics har rødder i de nordiske lande, og begge parter deler privilegiet i at have hele verden som deres spilleplade. Samtidigt deler de også et ekstremt højt ambitionsniveau i deres roller som specialister – henholdsvis på golfbanen og i logistikkens verden. Disse fællestræk har banet vejen for et perfekt match.

Rasmus Højgaard – Foto: PR

– Jeg er utroligt glad for, at Scan Global Logistics er kommet med ombord som partner på dette tidlige stadie af min karriere. Som professionelle golfspillere rejser vi hele verden rundt og ved, hvor svært det kan være at få fragtet produkter til specifikke dele af kloden. Det er bemærkelsesværdigt, hvor let Scan Global Logistics får det komplicerede til at virke ukompliceret. Og tilmed altid med et menneskeligt præg, siger verdens nr. 77 på golf-ranglisterne, Rasmus Højgaard.

Den unge dansker vandt sin anden European Tour-sejr ved ISPS HANDA UK-mesterskabet, der løb af stablen tilbage i august.

Nicolai Højgaard sluttede på en andenplads til KLM Open 2019 og var placeret som nr. 5 på World Amateur Golf Ranking, da han officielt blev professionel sidste år. Han er en af verdens mest interessante golfspillere lige nu og er dybt fokuseret i sin videre færd op ad ranglisterne med målet om at blive en af verdens bedste golfspillere:

Nicolai Højgaard – Foto: PR

– Det er en stor ære at repræsentere en virksomhed som Scan Global Logistics, som er førende inden for deres felt i de nordiske lande og samtidigt dybt respekteret verden over. Det gør mig stolt at bære deres logo, og det er rart at føle sig lidt tættere på hjem med en dansk virksomhed som partner, siger Nicolai.

Scan Global Logistics’ formål er at gøre deres kunders forsyningskæder så ukomplicerede som muligt, så kunderne kan fokusere på egne kernekompetencer: Deres produkter. Golf-partnerskabet vil forhåbentligt skabe de samme forudsætninger, så tvillingebrødrene har tid og rum til at gøre, hvad de gør bedst: Nemlig at spille golf.

– Vi er meget begejstrede for at offentliggøre dette partnerskab med to af de mest talentfulde atleter i Danmark, der begge besidder en enorm grad af vedholdenhed og ambition, for ikke at nævne deres villighed til at blive de bedste i deres felt. Det er netop også nogle af de karaktertræk, vi gerne vil spejle os selv i hos Scan Global Logistics. Vigtigst af alt er Rasmus og Nicolai både ydmyge, respektfulde og hårdtarbejdende personer, og alle disse dyder er fundamentale i vores eget daglige arbejde. Vi er stolte og glade for at blive en del af deres rejse fremadrettet, siger Mads Drejer, Global COO hos Scan Global Logistics.

Aftalen med to af verdens mest lovende golfspillere markerer den største sponsoraftale for Scan Global Logistics til dato, hvilket er i fuld overenstemmelse med virksomhedens globale vækstplaner med målsætningen om at positionere sig som en af de globale ledere inden for transport- og logistikindustrien. I skrivende stund har Scan Global Logistics mere end 1.850 medarbejdere på verdensplan med en årlig omsætning på USD 1,2 mia.

www.scangl.com

Nicolai Højgaard og Rasmus Højgaard med repræsentanter for Scan Global Logistics – Foto: PR
Om Scan Global Logistics:

Scan Global Logistics is a global full-service logistics provider headquartered in Copenhagen, who excel in uncomplicating logistics through tailored solutions made by skilled specialists, proud problem-solvers and passionate entrepreneurs. Having a wide-ranging global network, Scan Global Logistics are able to reach even the most remote corners of the world.

Since 1975, the core of the DNA has been a ‘can-do-attitude’, agility and the willingness to always go the extra mile. Scan Global Logistics are not afraid to go left when others go right – and every challenge is an opportunity. They go above and beyond to bring anything to anywhere, whether by road, rail, ocean, air or any other modes of transportation.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.