KlubnytHimmerLand renoverer og åbner ny sportsbar – nu får det gamle inventar...

HimmerLand renoverer og åbner ny sportsbar – nu får det gamle inventar helt nyt liv

Når det kommer til at udvide faciliteter i HimmerLand, er der fuld fart på. Senest en helt ny sportsbar, Larsens Sportsbar & Bistro, med nye bowlingbaner, som åbner til sommer. Men selvom, der udvides i stor stil og nye faciliteter kommer til, er der også en plan for det inventar, der kommer i overskud. 

I takt med at resortet på Lars Larsens Vej 1 udvider med en lang række nye faciliteter – senest Larsens Sportsbar & Bistro med helt nye bowlingbaner, er der således en masse gammelt inventar, der skal skiftes ud med noget nyt. Noget af det inventar, der er kommet i overskud, er blandt andet et legeland, spiseborde, caféstole, sofaer og barstole, som nu får et nyt liv andre steder i Vesthimmerlands Kommune.

En række lokale aktører i Vesthimmerlands Kommune får således glæde af inventaret fra det, der nu bliver til Larsens Sportsbar & Bistro.

En af dem, der har stået i spidsen for, at det gamle inventar kunne få et nyt hjem, er HimmerLands Sustainability Koordinator, Michelle Møller Jensen.

Fra tanke til handling

– Hvordan kan inventaret gavne et andet sted, og hvordan kan andre får glæde heraf?, tænkte Michelle Møller Jensen, da hun først blev gjort opmærksom på projektet. Som en del af inventaret var både legeland, spiseborde og caféstole, der alt sammen er blevet doneret til gode formål.

HimmerLands Sustainability Koordinator, Michelle Møller Jensen – Foto: PR

Det var derfor både med henblik på det miljømæssige, men også det sociale aspekt i form af, at det kunne skabe glæde hos andre, som fyldte for Michelle Møller Jensen. På den måde blev der således skabt kontakt til forskellige instanser i lokalsamfundet, hvoraf Danmission, Asylcenter Vesthimmerland, Mor Roligs mad og hjælpeteam, samt Vuggestuen Påfuglen i Gedsted takkede ja til hver især at overtage en del af inventaret – og det glæder Michelle Møller Jensen.

– Det her med, at vi kunne bidrage med noget, var helt klart min personlige motivation. Vi havde nogle resurser, som vi kunne bidrage med til organisationer, og på den måde støtter vi lokalsamfundet ved at donere til nogle, som er trængte, siger hun.

Et stigende behov

En af dem, som fandt interesse i inventaret fra bowling, var Anette Rolighed Nielsen, der står bag Mor Roligs Mad og Hjælpeteam, hvorigennem hun hjælper udsatte med tøj og indbo. Hun modtog blandt andet spisestole og caféborde, som altså nu har fået et nyt liv.

– Det der med at hjælpe, det er noget, man bare gerne vil. Og når vi har muligheden for at få så meget hjælp gennem donationer fra virksomheder, så er vi også forpligtede til at gøre en indsats, så længe vi kan, siger Anette Rolighed Nielsen og fortsætter:

– Der er et behov, og det er stigende. Jeg bliver i hvert fald ved, så længe der et behov, jeg kan dække.

Hendes engagement i frivilligt arbejde begyndte i en Facebookgruppe, hvor tanken: ”Det kan jeg da egentlig godt lige hjælpe med det der,” strejfede hende. Senere rakte en af hendes bekendte fra kommunen ud til Anette Rolighed Nielsen, hvorefter hun hurtigt indledte sin indsats i forhold til at afsætte ting til de trængte – og i dag har organisationen været nødsaget til at anskaffe sig et lager for at have plads til de mange donationer.

Anette Rolighed Nielsen, der står bag Mor Roligs Mad og Hjælpeteam – Foto: PR

Anette Rolighed Nielsen lægger vægt på vigtigheden i, at virksomheder donerer ting til genanvendelse, og siger:

– Det er jo ekstremt givende at kunne hjælpe og at kunne se, at det hjælper. Og så er det jo et skulderklap af de store, at virksomhederne også kan se, det gavner at give ud.

HimmerLand har også gang i andre byggeprojekter, som omfatter ny multihal, nyt feriehus samt nyt parkerings- og ankomsthus. Senest er der blevet bygget nyt sportsanlæg med både kunstgræs fodboldbane og padelhal.

Inventaret fra HimmerLand får nyt liv – Foto: PR

Fakta:

  • Larsens Sportsbar & Bistro åbner til sommer 2023 med et nyt koncept.
  • I Larsens Sportsbar & Bistro kan du blandt andet få burgere, spareribs, snacks og meget mere.
  • Du kan også se frem til øl-tårne og kander, mens du ser sport fra hele verden på én af de mange skærme.
  • Der er også mulighed for at spille pool, dart og shuffleboard.
  • Den dertilhørende bowlinghal bliver udstyret med nye HyperBowling baner og string-kegler.
  • Om aftenen vil de være mulighed for at feste i Larsens Sportsbar & Bistro.
  • Anette Rolighed Nielsen tager også meget gerne imod donationer fra andre, hvorfor hun kan kontaktes på tlf. 6029 6299.
Grafik for Larsens Sportsbar & Bistro – PR
Grafik for Bowling i Larsens Sportsbar & Bistro – PR

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk