RejserDanmark, rejserHimmerLand mere end fordobler antal ansatte på 4 år

HimmerLand mere end fordobler antal ansatte på 4 år

I 2019 var der 110 og i 2023 er der 269 ansatte i HimmerLand. Ikke nok med at flere medarbejdere dagligt tjekker ind på Lars Larsens Vej 1, er der også kommet helt nye typer af jobs efter HimmerLands mange udvidelser for alvor er kommet på plads.

Nye hotelværelser, padelbaner, stor multihal, svanemærket og meget mere. HimmerLand er for alvor ved at etablere sig som et helårsresort, med en masse aktivitetsmuligheder men også med omtanke for miljøet.

Med de nye tilføjelser til oplevelsesmenuen, er der også sagt goddag til en masse nye kollegaer, og det er noget CEO i HimmerLand, Mette Ravn er glad for.

– Det er helt naturligt, med den udvikling vi har været igennem, at vi også med stor glæde har ansat flere medarbejdere til at løfte vores ambitioner. Vi har udvidet en del de sidste år, som jo både kræver ekstra hænder i forhold til rengøring og vedligeholdelse, men selvfølgelig også til driften og udviklingen af alle de aktiviteter, vi nu kan tilbyde, siger Mette Ravn.

Selvom en fordobling af antal medarbejdere måske er positivt nok i sig selv, er det faktisk en anden ting, som Mette Ravn gerne vil fremhæve.

– Det er altid rart at kunne være med til at skabe en positiv udvikling på arbejdsmarkedet, men jeg synes især det er skønt, at vi har oprettet mange helt nye stillinger, som vi ikke har haft før. Vi har for eksempel ansat en Director of Facility til at varetage driften på alle vores topmoderne bygninger, som kræver en detaljeret vedligeholdelse og styring. Vi har ansat vores egen Activity Manager, og derudover har vi også iværksat en stor sustainability-strategi, som vores Sustainability Coordinator har udviklet, hvilket blandt andet er derfor, vi kan kalde os svanemærket på hotel, konference og vores tre restauranter. Vores arbejde med ESG er noget, vi hele tiden udvikler på, og vi kan også mærke, at det er at parameter, som flere konferencegæster efterspørger, og på den måde har det skabt en naturlig stilling hos os.

Mette Ravn, CEO i HimmerLand – Foto: PR

Nye stillinger er dog ikke helt ukendt i HimmerLand, hvor man siden september 2022 har arbejdet sammen med Vesthimmerlands Kommune om at hjælpe dem, der måske ikke har de bedste forudsætninger for at komme i arbejde, ud på arbejdsmarkedet. Det betyder, at der aktivt arbejdes på at finde stillinger, også selvom det er på få timer, for at hjælpe mennesker med at få en hverdag.

En glad borgmester

Det er ikke kun HimmerLands CEO, der er glad for den positive vækst. Også borgmester i Vesthimmerlands Kommune er glad for den positive tilgang i HimmerLand.

– Arbejdspladser er en afgørende forudsætning for et Vesthimmerland i udvikling. Derfor er det også fantastisk for både HimmerLand og Vesthimmerland som helhed, at medarbejder-antallet er næsten fordoblet. Et velfungerende og attraktivt erhvervsliv med nye arbejdspladser er det vigtigste parameter, når det gælder bosætning, og her er det klart, at vores virksomheder i vækst gør en afgørende forskel, siger Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen og fortsætter:

– I Vesthimmerland er vi i den gunstige situation, at flere virksomheder lige nu vokser i medarbejderantal og det potentiale er vi fuldt bevidste om, også fordi det er mange forskellige job, siger borgmester Per Bach Laursen og sender en anerkendelse afsted til HimmerLand; HimmerLand har især gjort en ekstraordinær indsats, når det gælder arbejdspladser til vores ukrainske flygtninge og nu herboende, og det er hævet over enhver tvivl, hvor afgørende det er og har været, siger Per Bach Laursen.

Fakta:
  • Der er lige nu ansat 169 fastansatte og 100 afløsere i HimmerLand
  • Lægger man det sammen i timer, svarer det til ca. 183 fuldtidsstillinger
HimmerLand – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Starttider i US Open 2024, lørdag

Se alle starttider for lørdagens tredje runde af US Open på Pinehurst No. 2 nedenfor. Ludvig Åberg fører i -5 foran Bryson DeChambeau, Thomas Detry...

Åberg fører US Open – Nicolai Højgaard nr. 21 efter 2. runde

Ludvig Åberg overtog føringen i US Open, hvor Nicolai Højgaard er nr. 21. Nicolai Højgaard er nr. 21, mens Frederik Kjettrup missede cuttet. Se...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk