RejserDanmark, rejserHimmerLand har åbnet 3. restaurant med Larsens Sportsbar & Bistro

HimmerLand har åbnet 3. restaurant med Larsens Sportsbar & Bistro

Efter 19 uger med totalrenovering, kunne Larsens Sportsbar & Bistro endelig åbne dørene til det helt nye koncept torsdag den 13. juli. Til åbningen var mange fra nær og fjern dukket op for at se de nye rammer, der både tilbyder spareribs, sport på skærmene, bowling og meget mere.

HimmerLand starter sommerferien med en god nyhed til de bowlingglade gæster, der elsker spareribs og saftige burgere, som drager mod resortet på Lars Larsens Vej 1 i løbet af de næste uger.

Men en, der glæder sig lidt mere end de fleste, er Restaurantchef i Larsens Sportsbar & Bistro, Trine Kjær Nielsen, som, sammen med sit team, de sidste uger, har løbet ekstra stærkt for at blive klar til den reelle åbning for gæster den 14. juli.

– Jeg glæder mig til, at vi kan tilbyde et sted, hvor man kan slå sig lidt mere løs, og hvor habitten ikke sidder så stramt. Larsens bliver et sted for hele familien, som har mulighed for at lave sjove aktiviteter og slappe af, se sport eller bowle. Her er ikke så mange regler, her skal vi egentlig bare hygge og have det godt, siger Restaurantchef Trine Kjær Nielsen og fortsætter:

– Nu er jeg jo relativt ny her, men fordi jeg har været med til store dele af opbygningen, har jeg haft god mulighed for at møde mange af vores gæster allerede, og jeg kan roligt sige, at de har glædet sig lige så meget, som jeg har. Det var derfor også utrolig fedt at mærke den positive stemning til åbningen, som også har kastet de første bordreservationer af sig.

Trine Kjær Nielsen, Restaurantchef i Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR

For at blive klar til åbningen, har teamet i Larsens Sportsbar & Bistro, i ugen op til åbningen, inviteret hele HimmerLands personale på prøvemiddag og gennemtestning af de nye bowlingbaner.

Udover at være helt nye bowlingbaner gemmer de nemlig også på det, man kalder hyperbowling. Hyperbowling er en revolutionerende måde at benytte bowlingbanens bander som en aktiv del af spillet. På den måde kan man få point på en helt ny måde.

Bowling i Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR
3 restauranter

Med åbningen af Larsens Sportsbar & Bistro går HimmerLand fra 2 restauranter til 3. Det er noget, som Director of Food & Beverage glæder sig over.

– Det er en naturlig del af vores rejse om at blive et resort, at vi også favner endnu bredere rent gastronomisk. Det kan være man har lyst til prisvindende fine dining den ene aften, men så dagen efter hellere vil have spareribs og bowle og indimellem en 3-retters i vores hotelrestaurant Hul 19 – nu kan vi tilbyde noget i alle kategorier, siger Director of Food & Beverage Daniel Ditman Pedersen og fortsætter:

– Vi har valgt en sportsbar kombineret med bistro, fordi vi synes det omfavner noget, af det vi ikke har kunnet tilbyde før. Nu har vi en topmoderne sportsbar med fede bowlingfaciliteter, hvor man kan få et uformelt måltid. På sigt vil vi også gerne kunne tilbyde live-musik og måske andet underholdning på den dertilindrettede scene.

Daniel Ditman Pedersen, Director of Food & Beverage i HimmerLand – Foto: PR

Larsens Sportsbar & Bistro er et sted med plads til alle, der har lyst til saftige burgere og lækre spareribs. Der er sport på TV-skærmene og der er et bredt udvalg af brætspil til den hyggelige stund for alle aldre.

Et sted for hele familien

Det nye koncept, som Larsens Sportsbar & Bistro tilføjer til HimmerLand, udgør et samlingspunkt for hele familien. Dette glæder Maj-Britt Jepsen Lundh fra Aalborg, der sammen med sin familie på 7 med 5 børn, var mødt op til åbningen af sportsbaren.

– Jeg synes, det er virkelig fedt, at HimmerLand har opgraderet fra det gamle, og imødekommer en lidt bredere målgruppe, hvor der er er plads til hele familien – og her rammer sportsbaren hovedet på sømmet. Det lever bestemt op til den omtale, det har fået, og så er bowlingbanerne virkelig også blevet fine. Det kunne helt sikkert være et sted for os at komme som familie, siger Maj-Britt Jepsen Lundh.

Maj-Britt Jepsen Lundh under åbningen af Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR

Den officielle åbning den 13. juli efterfølges af den reelle åbning den 14. juli, hvor der allerede er flere gæster, der har booket bord og plads på bowlingbanerne.

Fakta om Larsens Sportsbar & Bistro:
  • Køkkenet serverer alt fra lækre spareribs, salatbar, saftige burgere og alsidige snacks, milkshakes, softice og meget mere
  • 8 bowlingbaner med mulighed for hyperbowling. Hyperbowling er en revolutionerende måde at benytte bowlingbanens bander som en aktiv del af spillet. På den måde kan man få point på en helt ny måde.
  • En masse TV-skærme, hvorpå der bliver vist sport året rundt
  • 2 billardborde
  • 2 shuffleboards
  • 2 dartskiver
  • Stort udvalg af brætspil
  • Scene med mulighed for livemusik og stand-up
  • Legerum for store og små med interaktiv skærm
  • Man bestiller sin mad i baren, hvorefter man selv kan afhente sin mad i food-pick-up-området.
Åbning af Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR
Åbning af Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR
HimmerLand CEO Mette Ravn klippede den røde snor ved åbning af Larsens Sportsbar & Bistro – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Taylor Pendrith vandt The CJ CUP at Byron Nelson

Taylor Pendrith vandt sin første PGA Tour sejr i The CJ CUP at Byron Nelson, hvor Thorbjørn Olesen missede cuttet. Se højdepunkter fra finalerunden...

Scott Dunlap vandt Insperity Inv. efter 36 huller på én dag

Scott Dunlap vandt Insperity Invitational på PGA Tour Champions, hvor Thomas Bjørn var med. Turneringen blev forsinket og siden afkortet til 36 huller lørdag...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk