RejserDanmark, rejserHimmerLand åbner ny eksklusiv villa på 350m2

HimmerLand åbner ny eksklusiv villa på 350m2

Mandag åbnede HimmerLands nye eksklusive konference-villa på 350m2. Villaen, som går under navnet Tee15 grundet den tætte placering på golfbanen New Course, er oplagt til leder- eller bestyrelsesgrupper, som ønsker private rammer, med alt hvad der hører sig til af luksus. Åbningen blev fejret med bobler og en masse fremmødt gæster.

Solen stod højt på himlen da den røde snor blev klippet, og med ét kunne HimmerLand officielt åbne dørene til den nye topmoderne møde- og konference-villa Tee15. Til åbningen havde mange nysgerrige sjæle lagt vejen forbi for at få et første glimt af de nye rammer.

Og det er noget, der glæder Director of Sales & Marketing Helle Thomasberg, som lige efter åbningen, havde svært ved at styre sin begejstring.

– Det er så dejligt at mærke den interesse, der er for vores nye villa Tee15, hvor vi allerede har fået de første forespørgsler. Vi har virkelig glædet os til den her åbning, fordi vi har fået skabt en villa, der er helt unik, som vi bare glæder os til at få taget i brug, siger Helle Thomasberg.

Tee15 i HimmerLand – Foto: PR

Fra øjeblikket, man træder ind i HimmerLands nye tilføjelse, er man da heller ikke i tvivl om, at der har været tænkt på hver enkelt detalje. Tee15 er nemlig en omfavnelse af luksus og komfort, der er svær at overgå. Indretningen er fra øverste hylde med moderne inventar og nyeste AV-faciliteter.

– Tee15 henvender sig til dem, der gerne vil have lidt mere luksus i private omgivelser, og som gerne vil forkæle sig selv. Tee15 er primært til business-segmentet, der gerne vil træde ud af det mainstream i forhold til møde og konferencer-faciliteter og give plads til det mere intime møde eller de mere private og dybe snakke. Vi har også de klassiske rammer, men jeg ser frem til, at vi også kan tilbyde noget, som er helt unikt.

Tee15 i HimmerLand – Foto: PR

Villaen ligger med udsigt til golfbanen New Course og Sjørup Sø. Udover naturlige omgivelser kan man også se frem til privat sauna med udendørs brusere samt eget køkken og stort lounge- og mødeområde. Villaen rummer 6 værelser med plads til 2 personer og 1 enkeltmandsværelse fordelt på 350m2.

Tee15 kan også bookes af private gæster.

En milepæl i HimmerLands udvikling

Den nye villa, som i flere år fungerede som et Bed & Breakfast for golfgæster, får nu et helt nyt liv.

CEO i HimmerLand Mette Ravn, der efterhånden er rutineret i at klippe røde snore til HimmerLands mange tilføjelser, ser tilblivelsen af Tee15 som en stor milepæl for HimmerLand.

– Det betyder uendeligt meget, at alle vores nye faciliteter snart står klar. Det er dem, der skaber de oplevelser og aktiviteter, vi skal have, og som vi har lavet strategien efter. Næste step bliver så at finde ud af, hvad vi skal putte i vores mange nye rammer, siger Mette Ravn og fortsætter:

– Det er et stort arbejde at produktudvikle og drifte ved siden af de her mange byggerier, som skal hjælpe os med at blive et helårsresort. Lige om lidt er vi meget langt i vores udvikling med et aktivitetsudbud, og det glæder jeg mig rigtig meget til.

Tee15 i HimmerLand – Foto: PR

Selvom Tee15 er en stor milepæl for HimmerLands transformation fra et golfhotel til et helårsresort, er der stadig er par byggerier, der mangler.

Så sent som på torsdag den 8. juni åbner helt nye og udvidede parkeringsfaciliteter i to plan, og senere på sommeren åbner en sportsbar med bowlingbaner, pool og shuffleboard. Til efteråret åbner en 6.205m2 stor multihal med plads til koncerter, store julefrokoster, indendørs golfsimulatorer, fitnesscenter, mødelokaler og en tagkonstruktion, man kan gå op på.

Tee15 i HimmerLand – Foto: PR
Fakta om Tee15
 • 6 værelser med plads til 2 og 1 enkeltmandsværelse
 • 350m2
 • Åbent og rummeligt køkken med service
 • Lounge- samt mødeområder
 • Privat sauna med udendørs brusere
 • Strygebræt- og jern på hvert værelse
 • 2 el-ladestandere ved villaen
 • Udendørs petanquebane
 • Personligt rum til golfudstyr m.m.
 • Store udendørs terrasser
 • Fladskærm på hvert værelse
 • Hvert værelse har eget skrivebord og garderobe
 • Hvert værelse har eget bad og toilet med HimmerLands egen sæbeserie og føntørrer
 • Egen indgang til værelse
Tee15 i HimmerLand – Foto: PR
Tee15 i HimmerLand – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Justin Rose fik Nicklaus-Jacklin Award 2023

Det blev Justin Rose, som efter Ryder Cup 2023 fik tildelt Nicklaus-Jacklin Award presented by Aon. En hæder der gives til en spiller der...

Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship

Rookien Hae Ran Ryu vandt Walmart NW Arkansas Championship Presented by P&G. Efter første runde var Nicole Broch Estrup på en delt 2. plads i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk