De danske herre- og pige-landshold er i semifinalerne ved Hold-EM, mens damerne og drengene skal spille om de sekundære placeringer mellem nr. 5 – 8.

Efter to dages slagspilskvalifikation var alle fire danske landshold ved Hold-EM i Flight A. Torsdag vandt herrerne og pigerne deres kvartfinaler, så fredag skal de spille semifinaler. Der er seks spillere på hvert hold.

Herre-landsholdet ved Hold-EM 2021 – Foto: EGA / RFE Golf

Furesø Golfklub i Birkerød er vært for drengenes EM, mens herrerne spiller i Spanien, damerne i Nordirland og pigerne i Portugal.

EM er også ramt af corona, så en række af de bedste hold og spillere er ikke med. De stærke britiske hold deltager således kun i damernes EM, som spilles i Nordirland.

Herrerne vandt over Sverige

De danske herrer blev nr. 7 i slagspilskvalifikationen på PGA Catalunya Resort i Spanien. De mødte et meget stærkt svensk hold i kvartfinalen, hvor danskerne vandt 4 – 3. Svenskerne var ellers 10 slag bedre i slagspil, men hulspil er anderledes.

.
.

Danmark skal nu spille mod Belgien i den ene semifinale, mens Spanien og Frankrig mødes i den anden. Belgien blev nr. 6 i slagspil, og overraskede med sejr over Tyskland i kvartfinalen.

Hold-EM for herrer – Flight A, hulspil (6)
– Flight B, hulspil
– Slagspilskvalifikation

Damerne tabte til Sverige

Damerne blev nr. 6 i slagspil på Royal County Down i Nordirland,  og skulle som herrerne også møde Sverige i kvartfinalen. Det endte desværre med en svensk sejr på 4- 3, så nu kan damerne spille om placeringerne 5 – 8.

Skotland og England mødes i den ene semifinale, mens Sverige og Italien mødes i den anden. De danske damer skal spille mod Irland.

Hold-EM for damer – Flight A, hulspil (6)
– Flight B, hulspil
– Flight C, hulspil
– Slagspilskvalifikation

Drengene tabte til Tjekkiet i Furesø

Drengene er på hjemmebane, da der spilles i Furesø GK, hvor de blev nr. 6 i slagspil. I kvartfinalen tabte danskerne 4 – 3 til Tjekkiet, så nu kan de i bedste fald blive nr. 5. Fredag skal de spille mod Spanien.

Tyskland og Sverige mødes i den ene semifinale, mens Tjekkiet skal spille mod Italien.

Hold-EM for drenge – Flight A, hulspil (6)
– Flight B, hulspil
– Slagspilskvalifikation

Pigerne vandt over Italien

Pigernes EM spilles på Montado Golf Resort i Portugal, hvor danskerne blev nr. 5 i slagspil. I kvartfinalen vandt de 4 – 3 over Italien, så nu skal de spille mod Frankrig i den ene semifinale, mens Sverige og Spanien mødes i den anden.

Hold-EM for piger – Flight A, hulspil (6)
– Flight B, hulspil
– Slagspilskvalifikation

Pige-landsholdet ved Hold-EM 2021 – Foto: EGA / FPG

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.