KlubnytHejs flaget for Nanna Koerstz Madsen

Hejs flaget for Nanna Koerstz Madsen

Nanna Koerstz Madsen vandt sin første sejr på Ladies European Tour, hvilket skal fejres ved at hejse flaget rundt om i de danske golfklubber.

Det er en god tradition i mange golfklubber, at Dannebrog hejses dagen efter en sejr på én af de største tours. Hermed en opfordring til at man hejser flaget for at fejre Nannas sejr i Tipsport Golf Masters. En sejr der formentlig sikrer hende en plads på holdet ved OL i Rio.

Kommer du i en golfklub mandag, hvor Dannebrog ikke er hejst, så send opfordringen videre og nævn det i sekretariatet, så Nanna kan blive fejret over hele landet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk