LIV GolfHarold Varner III og Torque GC vandt LIV Golf DC

Harold Varner III og Torque GC vandt LIV Golf DC

Harold Varner III vandt LIV Golf DC, mens Torque GC vandt holdturneringen på Trump National Golf Club Washington DC. I følge LIV Golf deres hidtil mest velbesøgte turnering i USA, med mange tusinde tilskuere.

Inden finalerunden førte Mito Pereira i -9 foran Harold Varner III i -8, mens Henrik Stenson og Kevin N delte 3. pladsen i -7.

Med en runde i -4 vandt Harold Varner III sin første LIV Golf turnering i -12 foran Branden Grace i -11 og Mito Pereira i -10, mens Sebastian Muñoz og Henrik Stenson sluttede i -8.

US PGA Championship vinderen Brooks Koepka blev nr. 14 i -5.

Mito Pereira under LIV Golf DC 2023 -Foto: Charles Laberge / LIV Golf
4 mio. $ for sejren

Der blev spillet om 25 mio. $ med 20 mio. $ i den individuelle turnering, hvoraf vinderen fik 4 mio. $ for sejren svarende til 27 mio. danske kroner.

Der er 5 mio. $ i holdturneringen med 3 mio. $ til vinderne, 1,5 mio. $ til nr. 2 og 500.000 $ til nr. 3. Det er beløb de fire spillere på holdet deler.

Torque GC vandt holdturneringen

I den sideløbende holdturnering havde Torque GC føringen i -18 foran Stinger GC og Ranger GC i -15 inden finalerunden.

Og sådan sluttede det, for Torque GC vandt i -27 foran Stinger GC i -24 og Ranger GC i -19.

Torque GC er med David Puig, Sebastian Muñoz, Mito Pereira og Joaquinn Niemann, så de havde to spillere i top-4.

Stinger GC er med de fire sydafrikanere Branden Grace, Charl Schwartzel, Louis Oosthuizen og Dean Burmester mens den individuelle vinder Harold Varner III, Talor Gooch, Wade Ormsby og Bubba Watson er på Ranger GC.

LIV Golf DC, resultat

Torque GC efter holdsejren i LIV Golf DC 2023 Foto: Chris Trotman / LIV Golf

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...

15-årig imponerede da Tim Widing vandt LECOM Suncoast Classic

Svenske Tim Widing vandt sin første Korn Ferry Tour sejr efter omspil i LECOM Suncoast Classic. Inden finalerunden var det Patrick Cover i spidsen i...