Cutter & Buck TourHaastrup fører fortsat forsinket turnering i Sverige

Haastrup fører fortsat forsinket turnering i Sverige

Mark Flindt Haastrup fører fortsat Isaberg Open hosted by Patrick Sjöland, som tæller til både Nordea Tour og ECCO Tour. Der spilles på Isaberg Golfklubb uden Jönköping i Sverige.

Turneringer er dog forsinket en del, så på leaderboardet er Haastrup kun noteret for 7 huller af anden runde. Dem har han spillet i +1, så han deler førstepladsen i -5 med Henric Sturehead, der har spillet to runder.

Martin Leth Simonsen, Nikolai Høgh, Patrick O’Neill og Patrick Winther er på en delt 9. plads i -1, mens de øvrige af i alt 23 danskere er længere tilbage i feltet.

Efter planen sender C More Golf afslutningen direkte lørdag fra kl. 12:30 – 15:30, men det bliver nok forsinket. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Isaberg Open hosted by Patrick Sjöland, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

Nicolai Højgaard har fået invitation til Arnold Palmer Invitational – Rasmus til Puerto Rico

Både Nicolai og Rasmus Højgaard spiller på PGA Tour i den kommende uge, men i hver sin turnering der begynder på torsdag den 7....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk