Som et nyt tiltag har Great Northern i Kerteminde for første gang lavet en efterårspakke – Great Northern Autumn Package 2019 – hvor man kombinerer en runde golf med frokost og drikkevarer.

Great Northern, der er designet af Jack Nicklaus Design, er indbegrebet af eksklusive oplevelser, og man vil gerne vise det frem som en bane i absolut topklasse, der er spilbar ”hele” året – med samme høje standard som i sommerperioden.

Banen er designet til at tage højde for de vejrmæssige forhold i Danmark. Under alle klippede arealer på banen er der anlagt et unikt dræningsanlæg, bestående af 30 centimeter Kattegat-sand. Dræningsanlægget muliggør at fairways kan dræne op imod 700 millimeter vand i timen – vand som alt sammen føres ud i de omkringlæggende søer.

Har man endnu ikke prøvet at spille Great Northern Golf Course i efteråret er dette en unik oplevelse for de fleste – da man vil opleve en helt speciel bane, som er bygget til at kunne klare naturens vejrmæssige udfordringer.

Great Northern Autumn Package 2019

1 x greenfee – 1 x frokost – 1 x øl/vand

Pris: 1.000 DKK alle ugens dage inklusiv weekend

Læs mere omkring Great Northern Autumn Package på www.greatnorthern.dk.

Booking

Ønsker man at booke Great Northerns ”Autumn Package” kan man booke direkte via GolfBox – eller ved at kontakte Great Northern på tlf. 33 33 77 11 eller info@greatnorthern.dk.

Great Northern – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.