Fra den kommende sommer byder golfanlægget Great Northern i Kerteminde på spa-oplevelser i verdensklasse. Ambitionen har været at skabe et spa-univers med samme kompromisløse kvalitets- og detaljegrad, som kendetegner resten af Great Northern, der huser et golfanlæg, klubhus, golfakademi, restaurant EAT og 15 hotelværelser – og nu også Great Northern SPA.

Efter flere års planlægning og grundigt forarbejde er Great Northern SPA klar til at modtage gæster fra nær og fjern. At der venter de besøgende en særlig spa-oplevelse, kan Jesper Schmitz, direktør for Great Northern, bekræfte.

– Med Great Northern SPA har vi ønsket at skabe et helt unikt miljø, hvor alle, der sætter pris på velvære og selvforkælelse, vil føle sig hjemme. Vi har sigtet efter det absolut højeste internationale niveau for at give gæsterne de bedst mulige rammer for en speciel spaoplevelse. På Great Northern glæder vi os meget til at åbne spadørene og til at kræse for vores gæster fra nær og fjern, forklarer Jesper Schmitz.

Great Northern SPA – Foto: PR
Great Northern SPA tilbyder et omfattende udvalg af Aqua-, terapi og behandlingsoplevelser
Great Northern SPA – Foto: PR

Great Northern SPA tilbyder et omfattende udvalg af både Aqua-, terapi- og behandlingsoplevelser af højeste klasse, hvor 4500 m2 unik arkitektur og æstetik danner rammerne for afslapning og ro. Herunder tilbyder Great Northern SPA også diverse bade, kropsmassager, ansigtsbehandlinger, en neglesalon, en old school barbershop og private spa suites samt flere loungeområder.

Et dygtigt hold af specialister vil stå klar til at give dig afslappende behandlinger, som efterlader din krop med fornyet energi. Du vil opleve specialindrettede behandlerrum, hvor indretningen og atmosfæren er udviklet til at styrke hele spaoplevelsen.

  • Great Northern SPA er opført i samme unikke nordiske design og med samme kompromisløse kvalitet som resten af Great Northern.
  • Great Northern SPA består af en Aqua Spa, Treatment Spa og et Yoga Studie samt en Barbershop og Neglesalon.
  • Aqua Spaen indeholder forskellige typer af spa-aktiviteter med udsigt ud over Great Northerns golfbaner og den omkringliggende smukke natur.
  • Treatment Spaen tilbyder forskellige behandlinger med alt fra massage til Body Baths og Scrubs.
  • Great Northern SPA har åbent alle ugens dage, når dørene åbner den 26. maj 2019.
Great Northern SPA – Foto: PR
Fakta om Great Northern
Great Northern SPA – Foto: PR

Great Northern SPA er en del af Great Northern, som er et golfanlæg i international særklasse og kåret som Danmarks bedste golfbane i 2018.

Anlægget huser to golfbaner i verdensklasse, et golfakademi, restaurant EAT, et klubhus, 15 hotelværelser og nu også 4500 m2 spafaciliteter.

Fra den 26. maj 2019 er Great Northern SPA åben for alle gæster fra nær og fjern.

Læs mere på www.greatnorthern.dk, hvor du også kan booke tid til golf- og spaoplevelser, eller find os på Facebook; Great Northern, Great Northern SPA og Restaurant EAT.

Great Northern SPA – Foto: PR
Great Northern SPA – Foto: PR
Great Northern SPA – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.