ECCO TourGratis fadøl, pølser, comedy og topgolf på Lyngbygaard Golf fredag fra 12...

Gratis fadøl, pølser, comedy og topgolf på Lyngbygaard Golf fredag fra 12 – 17

Fredag eftermiddag kan du lægge vejen forbi Lyngbygaard Golf til gratis øl og pølser, mens du hepper på de danske golftalenter. Og dagen er endda krydret med ekstra spænding, ligesom der sågar tilbydes buskørsel til og fra golfklubben.

Fredag afvikles anden runde af NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf og for dig som tilskuer, bliver det en helt fænomenal dag i Castenskiold Charity Lounge.

Lyngbygaard Golf – Hul 2 –  Castenskiold Charity Lounge
For at gøre det lidt sjovere og mere festligt at være tilskuer, vil Lyngbygaard Golf fredag d. 17. juni i tidsrummet 12-17 åbne op for Castenskiold Charity Lounge på hul 2. Her vil det være muligt at følge spillernes kamp på det tricky par 3 hul, hvor Castenskiold samtidig har udlovet en halv million kr. til charity ved hole-in-one. Så mon ikke det bliver lidt ekstra spændende!

Lyngbygaard_tribuneCastenskiold Charity Lounge vil byde på:

  • Fri fadøl
  • Gratis Red Bull
  • Gratis pølser m. brød
  • Fede konkurrencer med rigtig gode præmier
  • En masse god golf og forhåbentlig en Hole-in-One til 500.000 kroner

Som et ekstra krydderi vil Carsten Bang være konferencier på hullet og dermed sørge for lidt at grine af mellem slagene, så mon ikke der kommer noget sjovt ud af det.

Eftersom vi ikke ønsker at folk skal køre hjem med for meget alkohol i blodet, har vi samtidig sørget for bustransport til og fra Lyngbygaard Golf Klub. Bussen vil køre fra Aarhus C kl. 11.15 og retur igen kl. 18.00.

Vi håber at se rigtig mange af jer til en sjov og ikke mindst anderledes dag ved NorthSide Charity Challenge på Lyngbygaard Golf – som gerne skulle byde på en masse god golf, ømme lattermuskler og forhåbentlig en halv million kr. i indsamlingsbøssen til de udsatte i Aarhus.

Følg ECCO Tour LIVE
NorthSide Charity Challenge startede torsdag morgen, og du kan følge turneringen LIVE her.

Husk desuden at du kan finde ECCO Touren på Livestream.com, hvor der løbende sendes LIVE TV. Du kan blive opdateret omkring LIVE TV her.

Du kan også med fordel downloade Livestream.com app’en til din telefon, så du får direkte besked hver gang der streames LIVE fra ECCO Touren.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Gustav Frimodt fører foran Frederik Kjettrup på PGA Tour Americas

Gustav Frimodt og Frederik Kjettrup har fået en forrygende start i deres debut på PGA Tour Americas, hvor de er nr. 1 og 2 efter...

Verdensranglisterne, 17. juni 2024

Bryson DeChambeau rykkede frem som nr. 10 i verden, hvilket dog ikke er nok for ham til at kvalificere sig til OL. Lilia Vu...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk