TræningGolfskole i Viborg med Bobby the Pro og Jonas the Pro

Golfskole i Viborg med Bobby the Pro og Jonas the Pro

Robert Kristensen, aka Bobby the Pro, og Jonas Jensen er kendt af de mange, som har været på golfskolebænken i Himmerland, hvor Bobby har huseret i en menneskealder bl.a. med Jonas Jensen som makker. Har man ikke oplevet Bobby og Jonas på slap line, skal man vide, at deres pædagogiske tilgang primært handler om god faglighed, god humor og godt socialt samvær – også efter skoletid. Nu har makkerparret startet en golfskole i Viborg, hvor 19hul.dk får en snak med Jonas Jensen.

”Golfskolen i Viborg Golfklub henvender sig til dem, der ønsker at kombinere golfspillet med træning og godt samvær under hele opholdet. Det vil typisk sige aldersgruppen fra 50 og derover. Vi har fagligheden i orden og hjælper kursisterne med at forbedre deres tekniske kunnen. Men vi sætter lige så stor pris på, at der er en god stemning på holdet.”

Er man interesseret i dette golftilbud, skal man ikke vente alt for længe med at tilmelde sig. Skoleklasserne er på omkring 24 golfelever, og der er ganske få ledige pladser tilbage den 13.-16. juni. I august måned – fra den 8.-11. – er der lidt bedre plads. Indtil videre.

Golfhotel Viborg & Salonen

Deltagerne bliver indlogeret på Golfhotel Viborg & Salonen, som ligger to-tre kilometer fra golfklubben og to-tre hundrede meter fra det historiske Viborg.

Jonas Jensen afslører også lidt om, hvad der står på programmet om aftenen efter golfundervisningen.

”Morgen- og aftensmaden er på golfhotellet ved Viborg Søerne. Klubbens restaurant GOMA Golf står for frokosterne. GOMA skal udtales med fynsk accent, go’ ma’! Og lørdag aften hygger Bobby og jeg os sammen med gæsterne. Til middagen på golfhotellet og bagefter.”

Bobby og Jonas kan meget andet end svinge med en golfkølle

På spørgsmålet om der er underholdning med musik og sang efter middagen, smiler Jonas så bredt, at han ikke behøver at svare, så mon ikke Bobby & Jonas dukker op forklædt som Elvis & Presley, eller noget i den retning.

Send din tilmelding til e-mail jj@pgajonasjensen.dk, og notér dit fornavn, efternavn, postnummer, adresse, telefonnummer og DGU-nummer.

Programmet for Viborg Golfskole kan ses som PDF her

Tekst: Kim Boje

Fotos:

 • Viborg Golfklub med downtown Viborg i baggrunden © Knud Overgaard, Viborg Golfklubs Arkiver
 • Golfhotel Viborg & Salonen ved Sønder- og Nørresø og Golfhotel Viborg & Salonen © Golfhotel Viborg
 • Bobby og Jonas kan meget andet end svinge med en golfkølle Ukendt fotograf

BONUSINFO

Golfhotel Viborg & Salonen ved Sønder- og Nørresø
 • Viborg Golfklub fejrede klubbens 50-års jubilæum i 2023 med en seriøs ombygning af klubhus, proshop og restaurant samt en større makeover af klubbens tre nihullers sløjfer samt Pay and Play banen.
 • GOMA Golf blev i 2023 kåret som landets bedste golf restaurant
 • Golfundervisning i Viborg Golfklub ved Jonas Jensen PGA
 • Golfhotel Viborg & Salonen
 • Guidede ture i Viborg
 • Viborgs historiske Domkirkekvarter, Viborgguider tlf. 86 61 37 48
 • De fem Halder ved Viborg, ”10 kilometer syd for Viborg finder du borgruiner og herregårdsmiljø i det naturskønne område mellem Dollerup Bakker og Hald Sø. Her har du adgang til 800 års fascinerende historie – og alt inden for gåafstand.”
 • Ferie i Viborg, ”Ferie i Danmarks historiske kongeby – og Årets Juleby 2023! Gå på opdagelse i den historiske domkirkeby Viborg, centralt placeret i Jylland, som gennem tusind år fungerede som Danmarks magtcentrum. Viborg er dermed en af Danmarks ældste byer med en lang og fascinerende historie bag sig. Viborg er også en by, der er velsignet med et område rigt på natur og fyldt med et væld af aktiviteter og seværdigheder. Dens store opland strækker sig over maleriske landskaber, hvor frodige skove, bølgende marker og idylliske søer byder dig velkommen til uforglemmelige oplevelser. En by og et område, hvor du ikke i tvivl om den fascinerende historie, som du hurtigt bliver en del af”.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk