GolfBox og Norges Golfforbund har forlænget og udvidet deres samarbejde for yderligere fem år, hvilket giver alle norske golfklubber adgang til alle GolfBox modulerne.

Alle golfklubber i Norge bruger GolfBox som led i en samlet aftale med Norges Golfforbund. Med den nye aftale får de adgang til alle GolfBox moduler, og kan dermed drage de fulde fordele af GolfBox som platform i administrationen herunder det nye World Handicap System (WHS), som man bruger i Norge fra foråret 2020, mens det først er fra 2021 i Danmark.

– Vi er meget glade for den nye 5-årige aftale med GolfBox. Det sikrer, at vi fortsat er helt fremme hvad angår teknologiske fremskridt som forbund, men vigtigere er det, at den opdaterede aftale giver øget adgang til GolfBox for de norske klubber. Aftalen hjælper os også med en god overgang til World Handicap System i 2020, siger Generalsekretær i Norges Golfforbund, Tor-Anders Hansen, i en pressemeddelelse.

– GolfBox ser frem til det fortsatte langvarige partnerskab med Norges Golfforbud. Vi er glade for den tillid, de fortsat viser os og vores vision for fremtiden og vort forkus på teknologisk innovation, siger GolfBox direktør Christian Færgemann.

Siden 2003 har GolfBox været en førende spiller i cloud-baseret administration for golf industrien. Alene i Europa bruges GolfBox af flere end 15 golfforbund, af mere end 1 mio. golfspillere og af omkring 1.000 golfklubber.

I 2016 blev GolfBox opkøbt af MSL Solutions der børsnoteret i Australien. De laver forskellige it-løsninger indenfor sport, fritid og hospitality herunder en stadion-løsning, som bruges af over halvdelen af alle Premier League fodboldklubber i England.

GolfBox: www.golfbox.net

MSL Solutions: www.mpowermsl.com

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.