LivsstilGolf- (og baby)messe i Hamborg i weekenden

Golf- (og baby)messe i Hamborg i weekenden

De kommende dage, fra fredag den 16. til søndag den 18. februar, afholdes golfmessen Hanse Golf i Hamborg for 16. gang. Samtidig er der en baby- og børnemesse i én af de andre haller – læs mere om BabyWelt nederst i artiklen.

I næste uge, fra den 23. til 25. februar, afholdes den store Ferie For Alle & Dansk Golfshow messe i Herning, men har man mod på mere end det, så kan messen i Hamborg bestemt også anbefales.

Man kan få et indtryk af messen i vores billedgalleri fra Hanse Golf 2017 her.

Flere end 200 udstillere på 8.500 kvm

Hanse Golf afholdes fredag til søndag kl. 10 – 18, og der er flere end 200 udstillere fra 13 lande på de 8.500 kvm.

På Hanse Golf kan man bl.a. prøve det nyeste udstyr, få gode tilbud og blive inspireret til den næste golfrejse. Der forventes at komme omkring 17.000 besøgende over de tre messedage.

Læs mere på www.hansegolf.com

Adresse

Hamburg Messe und Congress
Halle A4, Eingang Mitte / Central Entrance
Messeplatz 1
20357 Hamburg

Billetpriser

En dagsbillet koster € 15 i døren, mens prisen for studerende mv. er € 11. Der er gratis adgang for børn under 12 år, som følges med en betalende voksen.

Det er billigere at købe sin billet i forvejen, da der sælges billetter på messens hjemmeside for € 11, så man kan spare op til € 4 ved at købe sin billet her.

Åbningstider

Fredag den 16. februar 2018 – Kl. 10 – 18
Lørdag den 17. februar 2018 – Kl. 10 – 18
Søndag den 18. februar 2018 – Kl. 10 – 18

Baby- og børnemesse i én af de andre haller

Mens Hanse Golf udelukkende er en golfmesse, så er der også mulighed for at tage til baby- og børnemesse, da BabyWelt afholdes i én af Hamborgs andre messehaller.

Læs mere om BabyWelt på www.babywelt-hamburg.de.

 

Oversigtskort over Hamburg Messe for Hanse Golf og BabyWelt

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Se højdepunkter fra finalerunden af Masters 2024

Se stemningsfulde højdepunkter fra finalerunden af Masters, som i overbevisende stil blev vundet af Scottie Scheffler foran major debutanten Ludvig Åberg. Nicolai Højgaard var nr. 6...

Se Masters 2024 præmieoverrækkelsen

Scottie Scheffler vandt Masters 2024 og, traditionen tro, fik han overrakt den grøn vinderjakke af den forsvarende mester Jon Rahm, der blev nr. 45....

De fem nyeste artikler på 19hul.dk