Golfklubben Storstrømmen åbner dørene for alle interesserede søndag den 28. april kl. 10.

Under sloganet: Glad dag, Golf og grillpølser, inviterer vi alle interesserede og medlemmer som kommer med en eller flere nye interesserede, til nogle festlige timer på Golfklubbens anlæg. Efter golfintroduktion er der gratis grillpølser, og en øl/vand i vognporten, til deltagerne i arrangementet.

Så tag dine venner under armen og mød op. Det eneste I skal huske er godt humør, tøj og sko til vejret. Vi sørger for udstyr, trænere og frivillige, der kan guide jer rundt, så I ikke på noget tidspunkt vil føle jer oversete. Det vil også være muligt, at blive kørt rundt på anlægget i en af vores golfbiler Arrangementet er gratis og begynder første gang kl. 10.00 og anden gang kl. 12.00. Vi vil sætte pris på, hvis du/I tilmelder dig/jer på golf@storstroemmen.dk, så vi ved hvor mange, der kommer.

Vi glæder os til at tage imod dig/jer på Kringelborg Alle 9, 4800 Nykøbing F. til Golfens Dag!

Golfklubben Storstrømmen, Morten Kjær, Begynderudvalget.

www.storstroemmen.dk

Golfens Dag 2019

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.