Challenge TourFrederik Dreier vandt på Tourskolen - fem danskere videre til Second Stage

Frederik Dreier vandt på Tourskolen – fem danskere videre til Second Stage

Fem af de seks danskere i ugens First Stage turneringer af Europa Tourens Tourskole, gik videre til Second Stage. Frederik Dreier vandt foran Nicolai Kristensen og Mathias Gladbjerg på Fleesensee i Tyskland, hvorfra også Nicolai Tinning og Niklas Nørgaard Møller gik videre til Second Stage.

First Stage på Europa Tourens Tourskolen består af otte turneringer, hvoraf de første to blev spillet i denne uge. De resterede seks spilles de kommende tre uger inden Second Stage spilles fra den 2. til 5. november i Spanien. Finalen om 25 Europa Tour kort spilles fra den 10. til 15. november på Lumine Golf Club i Spanien. Ved First Stage er der cut efter tre runder, hvorefter alle indenfor syv slag af den sidste adgangsgivende plads klarer cuttet.

Frederik Dreier vandt på Fleesensee

Alle seks danskere var med på G&CC Fleesensee i Tyskland, hvor Frederik Dreier delte førstepladsen i -9 med svenske Per Langfors inden finalerunden. Top-15 kvalificerede sig til Second Stage.

Nicolai Kristensen – Foto: golfsupport.nl

Med en finalerunde i -4 vandt Frederik Dreier i -13 foran Nicolai Kristensen i -12, mens Mathias Gladbjerg delte 3. pladsen i -11 med svenske Victor Theandersson.

Nicolai Tinning blev nr. 5 i -10 og Niklas Nørgaard Møller nr. 10 i -8. Præcis 15 spillere i -7 eller bedre gik videre til Second Stage.

Mads Vibe-Hastrup, som vandt Europa Tour turneringen Open de Madris Valle Romano 2007, var sidste dansker på Fleesensee, hvor han blev nr. 30 i +1, så han er ude af Europa Tourens Tourskole.

ET Tourskolen, Stage 1 – Fleesensee, resultat

McCullen vandt på The Players Club – Bjørnstad er ude

Der var ingen danskere på The Players Club i England, hvor top-19 og lige gik videre til Second Stage

Hayden McCullen fra England vandt i -12 foran landsmanden Gian-Marco Petrozzi i -10. Derfra var der langt til Luke Donelly Björn Hellgren og James Frazer som delte 3. pladsen i -4.

21 spillere i +5 eller bedre gik videre til Second Stage.

39-årige Henrik Bjørnstad fra Norge blev nr. 26 i +7, så han gik ikke videre. Bjørnstad spillede på PGA Tour i 2010, og har for nyligt har indledt et comeback til professionel golf efter syv års pause.

ET Tourskolen, Stage 1 – The Players Club, leaderboard

Nicolai Tinning – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk