Viktor Edin vandt Timberwise Finnish Open, der var tællende til Nordic Golf League, men  den finske turneringer tæller ikke til MoreGolf Mastercard Tour og ECCO Tour.

Inden finalerunden var amatøren Frederik Birkelund på en delt 2. plads i -1, og blot to slag fra svenske Johannes Axell på førstepladsen. De to spillede i førerbolden med Viktor Hagborg Asp som tredje mand, men alle faldt tilbage i lørdagens finalerunde.

Viktor Edin gik -4, og vandt i -5 foran Niclas Weiland i – 3 og Fabian Sundén i -2.

Johannes Axell gik +2 og faldt tilbage til en delt 4. plads i -1, mens Frederik Birkelund og Viktor Hagborg Asp begge gik +1, så de sluttede på en delt 8. plads i par.

Brødrene Søren og Rasmus Broholt Lind delte 19. pladsen i +5 med bl.a. Sebastian Friedrichsen, mens Oliver Suhr sluttede som nr. 26 i +7.

.
.

Victor Bjørløw og Andreas Hillersborg Sørensen missede cuttet.

Timberwise Finnish Open, resultat

Viktor Edin – Foto: Svenska proffstourerna

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.