Lyngbygaard Golf i Aarhus har ansat Malene Bugge Rossen som assisterende manager per 1. februar. Den 34-årige århusianer har gennem de seneste syv år arbejdet for Ecco-touren som administrator for spillere og sponsorer og kommer med masser af erfaring med servicering og håndtering af kunder i golfsporten. Privat bor hun i Hasselager med sin mand Troels og deres søn Valde. Hun afløser Michael Hosbjerg, der er skiftet til Ikast Tullamore Golf Club.

-Jeg ser meget frem til at blive en del af holdet hos Lyngbygaard Golf. Jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med en positiv udvikling samt en masse nye og spændende tiltag, og jeg glæder mig til at møde medlemmerne og ser frem til en spændende hverdag i en af landets bedste klubber, siger Malene Bugge Rossen.

www.lyg.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.