Uge 30 har altid været en stor golf-uge på Lübker Golf & Spa Resort. Tidligere har det dog primært været husejere og lokale golfspillere, der har kæmpet om æren. I år er konceptet udvidet, så ugen byder på masser af anderledes, åbne golfmatcher for hele familien fra sommerlandet på Djursland.

Bestyrelsesmedlem og husejer Anders Jakobsen står sammen med andre frivillige og de ansatte for afvikling af en hel uge i golfens tegn, hvor der bliver fokus på hyggeligt samvær omkring golfsporten.

Anders lægger vægt på, at alle er velkomne.

– Det er ikke klassiske golfmatcher med store præmier. Vi har fokus på det sociale og hyggelige. Fra mandag til torsdag er der skiftende turneringstemaer som f.eks. Devil Ball-4-bold og Short Game konkurrencer, og vi slutter hver dag med at tilbyde forskellige tema-buffeter til overkommelige penge.

Open Air koncert med Lune Carlsen

Lübker har også arrangeret en udendørskoncert på selve Driving Range med Kim Larsen jam-bandet Lune Carlsen som afslutning på golfugen torsdag aften den 29. juli. Anders tror på, at masser af mennesker vil være med til at fejre sommeren med en festlig musikaften på Lübker.

.
.

– Vi har nogle fantastiske rammer og har også bestilt godt vejr. Alle er velkomne torsdag aften, uanset om man er golfer eller ej – og det er jo musik for hele familien.

Lune Carlsen – Foto: PR

Jan “Lune” Carlsen har rejst landet rundt med Kim Larsens sange siden 2004, og minder med både stemme, udseende og gestikuleren meget om mesteren selv.

Golfbane i topklasse

Selve golfbanen på Lübker har altid været i højeste standard og er flere gange kåret som Danmarks bedste. Anders fortæller, at banen i særdeleshed i år er i super god stand, fordi greenkeeperstaben hele vinteren har plejet den og lavet en lang række forbedringer.

– Vi har lige haft Ecco-tour her, hvor banen blev rost til skyerne, ligesom greenfee-gæster og medlemmer også roser banen – vi har et anlæg i verdensklasse.

Hele golf-Danmark er velkommen

Anders pointerer, at golf-festivalen er for alle golfere, for der er plads til flere end klubbens efterhånden mange lokale medlemmer, konstaterer Anders.

– Vi har fået 50% flere fuldtidsmedlemmer de sidste par år. Vi er nu så mange, at klubmiljøet har udviklet sig med bl.a. tirsdags- og torsdagsklubdage, ligesom vi har etableret et elitemiljø. Til golf-festivalen inviterer vi hele golf-Danmark med og regner med en masse gæster fra sommerlandet, som forhåbentlig har taget deres golfkøller med på ferie.

Hele familien aktiv

Anders bor selv i Fredericia og har haft fritidshus på Lübker siden 2014.

– Vi kommer på Lübker 2-3 gange om måneden hele sommeren, og vores to drenge er også ivrige golfspillere. Jeg er vild med både bane og naturen omkring Lübker. Hele Djursland har rigtig meget natur at byde på, og hele vores familie både går, løber og cykler meget rundt på hele halvøen.

Se hele programmet for Lübker Golf Festival Uge 30 her: www.lubker.com/eventkalender/golf-festival

Lübker Golf & Spa Resort – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.