PopulærtLadies European TourFørste araber og første fra det Nordlige Afrika der vinder på LET

Første araber og første fra det Nordlige Afrika der vinder på LET

Ines Laklalech fra Marokko vandt Lacoste Ladies Open De France, og blev den første araber og første fra det Nordlige Afrika der vinder på Ladies European Tour. Danskere begyndte dagen i top-5, men faldt tilbage.

Efter den anden af de tre runder var Nicole Broch Estrup nr. 4 i -7 og fire slag fra Ines Laklalech i -11, mens Smilla Sønderby var ét slag længere tilbage på en delt 5. plads.

De to danskere spillede sammen i finalerunden i næstsidste gruppe med Emie Peronnin som den tredje spiller. Desværre var der ingen af de tre som spillede godt på finaledagen, for Smilla Sønderby gik +2 og faldt tilbage til en 13. plads i -4, mens Nicole Broch Estrup afsluttede med en runde +5, som gav hende en 18. plads i -2, som hun bl.a. delte med Emie Peronnin.

Smilla Sønderby foran stort Lacoste skilt under Lacoste Ladies Open De France 2022 – Foto: Tristan Jones / LET
Ines Laklalech vandt efter omspil

Ines Laklalech blev indhentet af Meghan MacLaren, da de begge sluttede i -14 inden Laklalech vandt på første omspilshul med en bogey, efter MacLaren havde problemer i roughen.

24-årige Ines Laklalech fra Casablanca er rookie på LET, og som nævnt den første araber, den første fra Marokko og den første fra det Nordlige Afrika, der vinder på LET.

Diksha Dagar blev nr. 3 i -1 foran Anais Meyssonnier i -10, mens Caroline Hedwall blev nr. 5 i -9. Christine Wold og den forsvarende mester Celine Boutier delte 6. pladsen i -8.

Der er kun fem turneringer tilbage i sæsonen, og i den kommende uge spilles KPMG Women’s Irish Open.

Lacoste Ladies Open De France, resultat

Kunst på Golf Barrière under Lacoste Ladies Open De France 2022 – Foto: Tristan Jones / LET

Golf på Djursland

Hotel Fuglsøcentret er ikke kun kendt for sine koncerter. Resortet i Mols Bjerge er også kendt for sine golfkurser. De fuldbefarne golfspillere kan komme...

Herrer: Penge- og pointranglister, 29. april 2024

Yuto Katsuragawa vandt DP World Tour turneringen ISPS HANDA Championship i Japan. Han vandt også turneringen for to år siden, hvor den pga. Covid-19...