Mange sportsmænd og kvinder er generelt glade for fysisk aktivitet og det betyder at de gerne kaster sig ud i flere forskellige sportsgrene. Et fantastisk eksempel på dette er fodboldspillere og trænere, der bruger tid på at spille golf i sin fritid. Du kan læse om flere forskellige danske og udenlandske fodboldspillere, der elsker at spille golf, i denne artikel.

Morten Duncan Rasmussen

Morten “Duncan” Rasmussen, der i dag spiller i den cypriotiske klub Enosis Neon Paralimni, har tidligere udtalt at han har hang til golf. Duncan har haft en turbulent karriere, der startede ud i AGF og siden starten har han spillet i klubber som Brøndby, Celtic, FC Midtjylland og i dag er han altså på Cypern. Hvem ved om Duncan vil bruge mere tid på golf, når han stiller fodboldstøvlerne på hylden?

Nicolai Laudrup

Nicolai Laudrup, som er søn af Brian Laudrup, nåede aldrig at slå igennem som fodboldspiller på samme måde som sin far. Men faktisk var det heller ikke Brians drøm, der håbede på at sønnen ikke ville blive fodboldspiller. Derfor ville Brian måske have været tilfreds med at Nicolai ville været blevet professionel golfspiller, som han drømte om at blive i en ung alder.

Gareth Bale 

Når det kommer til større fodboldstjerner og vi vender blikket mod udlandet finder vi den walisiske fodboldspiller Garath Bale, der også er vild med golf. Faktisk har Bale skabt en golfbane i sin egen baghave i den spanske hovedstad Madrid hvor han spiller for Real Madrid.

Peter Crouch

Den engelske fodboldspiller Peter Crouch er 2,01 meter høj og det kan se pudsigt ud når han løber rundt på grønsværen. Men det ser endnu mere finurligt ud, når Crouch står på en golfbane. Den engelske landsholdsstjerne har tidligere været med i golfbegivenheder for velgørenhed og i disse tilfælde har det mere mindet om at Crouch spillede med børnekøller end golfkøller for voksne.

Pep Guardiola

Pep Guardiola er kendt som en af de bedste fodboldtrænere, men han er faktisk også god til at spille golf. Det siges at Guardiola har nydt at spille golf siden sin tid i Barcelona hvor han ofte spillede golf sammen med den tidligere fodboldstjerne Johan Cruyff i golfklubben El Montanyá i Osona.

I den næste stykke tid kan du regne med at Pep Guardiola vil spille golf i sin fritid i England. Selv om at der har været tale om at han skulle blive træner for den italienske fodboldklub Juventus, så skrev den populære sports betting side bet365 for nyligt at han ikke regner med at forlade Manchester City medmindre de fyrer ham.

Alex Ferguson

En anden træner, der har brugt meget tid i Manchester er Sir Alex Ferguson og han er også vild med golf. Faktisk var Ferguson i gang med at spille golf, da Aston Villa i 1993 slog Old Athletic i fodboldkampen, der var med til at afgøre det engelske mesterskab. Den kamp betød at Alex Ferguson og United vandt deres første Premier League mesterskab nogensinde og det skete alt sammen Ferguson var i gang med at svinge golfkøllen.

Foto: Pixabay

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.