PopulærtDP World TourFire danskere klarede cuttet i Scottish Open

Fire danskere klarede cuttet i Scottish Open

Den skotske blæst gav udfordringer, men scores var noget bedre fredag, end de var torsdag. Danskerne havde det dog generelt svært på Castle Stuart Golf Links i det nordlige Skotland.

Thomas Bjørn og Lucas Bjerregaard var de eneste danskere, som formåede at bryde par i anden runde, men Søren Kjeldsen og Joachim B Hansen klarede lige akkurat cuttet ved Aberdeen Asset Management Scottish Open.

Bjørn er i top-30 og bedste dansker
Thomas Bjørn var rundt i -2, så han rykkede 15 pladser frem til en 27. plads i -1. Lucas Bjerregaard var ét slag bedre med en runde i -3, så han rykkede 40 pladser frem til en 49. plads i +1 inden finalerunderne.

Søren Kjeldsen gik anden runde i par og Joachim B Hansen +1, så de to deler 65. pladsen i +2. Cutgrænsen var lige ved at rykke sig til +1, men endte på +2.

Lasse Jensen missede cuttet som nr. 101 i +5 efter en runde i +1, mens Morten Ørum Madsen blev nr. 109 i +6 efter en runde i +2. Thorbjørn Olesen blev nr. 125 i +8 ligeledes efter en runde i +2. Jeff Winther revancherede sig med en runde i +1, men efter +9 i første runde blev han nr. 136 i +10.

Alex Noren fører med ét slag
Alex Noren gik én af dagens bedste runder i -6, så han fører i -8 foran Danny Lee og Eddie Pepperell i -7.

Matteo Manassero, Branden Grace, Richard Bland og Jorge Campillo deler 4. pladsen i -6 foran Padraig Harrington og Graeme McDowell i -5.

Martin Kaymer og Russell Knox er nr. 19 i -2, hvilket også var deres score for dagen, mens Luke Donald er nr. 27 i -1.

Henrik Stenson og Phil Mickelson gik gode runder i -3, så de klarede cuttet som nr. 49 i +1 sammen med bl.a. Patrick Reed, som gik anden runde i -2.

Der spilles om fire pladser i The Open
Turneringen er en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12 – der ikke i forvejen er kvalificeret – får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon i næste uge fra den 14. – 17. juli.

På leaderboardet er der et The Open logo ud for de spillere, som allerede er kvalificeret. Heriblandt Søren Kjeldsen, Thorbjørn Olesen og Lasse Jensen.

Viasat Golf og Viaplay.dk sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

Aberdeen Asset Management Scottish Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk