Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning, og dermed også Dansk Golfshow er aflyst i 2021 pga. COVID-19. Den store messe med flere end 60.000 besøgende var planlagt til den 26. – 28. februar 2021.

I sidste uge kontaktede vi arrangørerne fra MCH og spurgte, om de stadig arbejdede på at gennemføre den populære messe med omkring 1.200 udstillere fra 40 lande og regioner i 14 messehaller. Onsdag blev der så udsendt en pressemeddelelse om, at Ferie for Alle aflyses i 2021. Det sker efter regeringen i mandags forlængede alle gældende coronarestriktioner, herunder tvangslukningen af messeaktivitet, frem til 28. februar 2021.

– Vi ville naturligvis allerhelst gennemføre hver eneste af vores messer. Det forhindrer smitten. Til gengæld gør mandagens udmelding det muligt for os at se længere frem i vores planlægning, end det hidtil har været muligt. Det hilser vi meget velkomment, fordi det gør os i stand til at bringe visheden videre til kunder og samarbejdspartnere, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S i en pressemeddelelse.

– Aflysningen sker med fuld opbakning fra messekomitéen og de involverede brancher ud fra en vurdering af, at udsigterne er lange til at kunne samle udstillere fra hele verden ét sted sammen med mange tusinde gæster. Vi ser nu i stedet frem til, at udstillere, samarbejdspartnere og besøgende kan mødes på Ferie for Alle i 2022.

Rejsedrømmene fortsætter online

Af pressemeddelelsen fremgår også, at MCH Messecenter Herning arbejder på en online løsning, hvor man kan hente ferieinspiration i uge 8, hvor messen skulle have fundet sted:

.
.

– Vi ønsker at samle udstillerne online i uge 8 og få danskernes feriedrømme til at spire, indtil vi igen kan være flere samlet i 2022. Idéen er at bevare kontakten mellem udstillere og besøgende online i en tid, hvor det ikke er muligt at samle mange mennesker, forklarer projektchef Anders Ladefoged Mortensen, der er ansvarlig for messen.

Vender tilbage i februar 2022

Der er allerede sat dato på Ferie for Alle 2022, som afholdes i MCH Messecenter Herning den 25. – 27. februar 2022.

www.ferieforalle.dk

Dansk Golfshow 2020 – Foto: Peter Damgaard / 19hul.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.