Et omfattende samarbejde mellem Smørum Golfklub og Caddie Golfrejser betyder nye og spændende muligheder for mere end 2.500 golfspillere

Fra årsskiftet har Smørum Golfklubs (SGK) mange medlemmer fået helt nye muligheder for at rejse til eksotiske oplevelser med indbygget golf. Nogle af branchens mest erfarne bureaufolk er rykket ind i administrationen, og er blevet partnere hos Caddie Golfrejser. Bureauet er ny sponsor for den nordsjællandske golfklubs mange medlemmer.

– Samarbejdet kommer til at bygge på to platforme. Caddie Golfrejser vil her fokusere på dels matchture, dels træningsture, så der bliver særlige muligheder for vores medlemmer. Nogle vil typisk blot rejse til lunere destinationer for at spille hyggelige runder, mens andre er mere konkurrenceorienterede, og derfor ønsker at dyste på et højere niveau, siger golfdirektør i Smørum Golfklub, Keld Østergaard Christensen, som hilser det nye sponsor- og rejsesamarbejde velkommen.

Golfrejsende til Portugal vil med det nye samarbejde opleve en særligt forstærket synergi. SGKs erfarne træner Bue Jacobsen har dybe relationer til landet, og han opholder sig i Portugal fra 15. februar og frem til 21. marts 2020. I den periode træner han de rejsende golfere på Caddie Golfrejsers golfskole, som afvikles på Montado Golfresort.

Nye innovative kræfter i Caddie Golfrejser

– Vi har skabt et nyt og stærkt team, der skal være det frække fundament for en solid styrkelse af bureauets salg, markedsføring, kundepleje og rådgivning, siger Kristian Gottlieb Munck, salgs- og produktchef hos Caddie Golfrejser.

To andre kendte bureaufolk indenfor golfrejser er også med i det nye team, nemlig Ketty Clausen, der har 14 års erfaring på området, og Jesper Black, administrerende direktør af Caddie Golfrejser.

– Vores fælles mål for dette samarbejde, er at være med til at øge den sociale aktivitet i klubben gennem golfrejser og turneringer. Vores innovative tilgang til golfrejser, skulle gæsterne gerne se udmønte sig i de absolut bedste oplevelser på golfrejsen, siger Jesper Black.

Caddie Golfrejser er et søsterselskab til DBF Travel Group, som blandt andet ejer Dansk Bilferie og Friferie.dk i Danmark. For golfspillere i turneringer, hvor Caddie Golfrejser er sponsor, betyder det nye muligheder. Vundne gavekort kan nemlig også indfries i søsterbureauerne.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.