COVID-19 giver fortsat udfordringer og rejserestriktioner, så TOTO Japan Classic i november er for andet år i træk fjernet fra LPGA kalenderen.

Turneringen på Seta Golf Course i Shiga spilles som planlagt fra den 4. – 7. november, men kun som en turnering på den japanske JLPGA Tour. Og i øvrigt også uden tilskuere.

Efter denne uges turnering, er der dermed tre LPGA turneringer tilbage i denne sæson. De tre er BMW Ladies Championship i Sydkorea fra den 21. – 24. oktober samt Pelican Women’s Championship fra den 11. – 14. november og sæsonfinalen CME Group Tour Championship fra den 18. – 21. november i Florida.

Tre af de fire Asian Swing turneringer er aflyst

Tidligere er først Taiwan Swinging Skirts LPGA blevet aflyst og efterfølgende også Buick LPGA Shanghai blevet aflyst.

Tre af de fire turneringer i et Asian Swing er dermed aflyst, da kun BMW Ladies Championship i Sydkorea fra den 21. – 24. fortsat er på turneringsprogrammet.

Hele Asian Swing blev aflyst i 2020.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.