KlubnytEndelig kan der bygges nyt klubhus i Nordvestjysk

Endelig kan der bygges nyt klubhus i Nordvestjysk

I september 2020 brændte klubhuset i Nordvestjysk Golfklub nær Klitmøller i Thy, og efter en lang proces har man endelig fået Miljøstyrelsens tilladelse til at opføre et nyt klubhus på 506 m2 samt etablering af terrasse og P-plads. Videoen ovenfor af P+P Arkitekter er fra foråret 2023, hvor man planlage et 600 m2 stort klubhus.

Den naturskønne bane ligger midt i Nystrup Plantage og Nationalpark Thy. En god og flot beliggende bane, hvilket dog har været med til at forsinke processen, da området ligger i fredsskov. Allerede i oktober 2020 blev brandsagen afsluttet mellem Thisted Forsikring og golfklubben, der fik godt 5,3 mio. kr. til opførelse af et nyt klubhus, men det har taget lang tid at få tilladelser til at bygge.

Klubben skriver på sin hjemmeside, nvgolf.dk, at tilladelsen fra Miljøstyrelsen er kommer 3 år, 3 måneder og 30 dage efter klubhuset brændte.

Lang sagsbehandling skyldes også ny placering og flytning af greenkeepere

Golfklubben har ventet tre år på en endelig afklaring, men den lange ventetid skyldes dog bl.a. også, at man oprindeligt ikke ville bygge på området ved den gamle sokkel.

En sådan tilladelse forelå i foråret 2021, men klubben ville i første omgang gerne bygge det nye klubhus på en ny placering, og også flytte greenkeeperne til Nystrupvej 17/savværket. I foråret 2022 rykkede man dog projektet for det nye klubhus tilbage til placeringen for det tidligere klubhus.

www.nvgolf.dk

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Darius van Driel vandt Magical Kenya Open

Darius van Driel fra Holland vandt Magical Kenya Open, hvor Jonathan Gøth-Rasmussen blev bedste dansker. Inden finalerunden var Sebastian Friedrichsen nr. 53 i -1, Jonathan...

Carlos Ortiz vandt International Series Oman foran Oosthuizen og Niemann

Carlos Ortiz vandt International Series Oman, hvor der var en lang række LIV Golf spillere i feltet, og de dominerede da også toppen af...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk