En million regelspørgsmål er nu blevet besvaret af danske golfspillere siden GolfQuis frigav versionen med de nye golfregler for 5 måneder siden. Foreløbig har ca. 10% af de danske golfspillere benyttet GolfQuis til at lære eller holde sig opdateret om golfreglerne.

– Det er overvældende – men herligt, at der er så stor interesse for golfreglerne, udtaler Jan Braginski fra GolfQuis og fortsætter:

– Det kan faktisk hjælpe dit golfhandicap at du bliver bedre til reglerne. Mange opfatter golfreglerne som en begrænsning, men rent faktisk er der mange situationer på banen hvor spillere går glip af lempelsesmuligheder og gør spillet unødigt svært for sig selv fordi de ikke kender reglerne godt nok. Dette gælder ikke kun for klubspillere, der er mange eksempler i de store turneringer hvor selv de professionelle går glip af muligheder.

Torsdag frigav man en ny version af GolfQuis med forskellige forbedringer. Eksempelvis kan man nu læse den relevante regel på dansk efter man har besvaret et spørgsmål i quizzen, og der er også foretaget forbedringer i matchspil – hvor man kan dyste mod sine venner i golfregler.

www.golfquis.com

GolfQuis – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.