Emily K Pedersen og Malene Krølbøll Hansen er med Stage II på LPGA og Symetra Tour Tourskolen, som spilles fra mandag til torsdag på Plantation Golf and Country Club, Panther Course og Bobcat Course, i Florida.

185 deltagere fra 32 forskellige lande spiller fire runder uden cut om mindst 30 pladser i den afgørende Q-Series turnering, som spilles over otte runder fra den 23. oktober til 2. november på Pinehurst No. 3 og 9. Ved Q-Series med 108 deltagere vil mindst top-45 og lige få et LPGA kort i 2020.

Hvor mange der går videre fra Stage II til Q-Series afhænger af, hvor mange der er direkte kvalificeret og ønsker at spille. Pt. er der 60 som er tilmeldt Q-Series, hvilket giver plads til 48 spillere fra Stage II, men det endelige antal kender vi først senere.

Malene Krølbøll Hansen – Foto: Swedish Golf Tour

Mens det kun er de bedste som går videre til Q-Series, så vil alle der gennemfører de fire runder i Stage II være sikret en Symetra Tour kategori i 2020 uden dog at det nødvendigvis vil give adgang til alle turneringer.

Lucy Li og tre andre kan ikke spille Q-Series

Man skal være 18 år for at kvalificere sig til LPGA, så fire spillere i feltet kan kun spille efter en Symetra Tour kategori, og de kan ikke deltage i Q-Series. De fire er 17-årige Lucy Li fra USA, Mohan Du fra Kina samt Min A Yoon og Yae Eun Hong fra Sydkorea.

LPGA og Symetra Tour Tourskole – Stage II, leaderboard

Nanna og Nicole er sikre på et LPGA kort i 2020

Efter en række flotte resultater i denne sæson, er Nanna Koerstz Madsen og Nicole Broch Larsen sikre på at holde deres LPGA kort næste år.

Den aktuelle top-100 på LPGA pengelisten er sikre på et LPGA kort næste sæson, og her er Nanna Koerstz Madsen pt. nr. 39 og Nicole Broch Larsen nr. 48.

Deres sæson er dog langt fra slut endnu, da der fortsat er fire LPGA turneringer i Asien med et begrænset felt og en sæsonfinale i Florida. Sæsonfinalen er for top-60 på Race to CME Globe ranglisten efter turneringerne i Asien.

Nanna Koerstz Madsen – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.