Emily Kristine Pedersen vandt tirsdagens kvalifikation på La Purisima GC i Californien, hvor der blev spillet om to pladser i US Women’s Open, hvortil Nicole Broch Larsen i forvejen er kvalificeret.

Efter runder i -2 og -1 vandt Emily i -3 foran to spillere i -1, hvor Maria Hernandez tog den sidste plads.

Indrømmet, jeg var ikke opmærksom på, at Emily deltog i denne kvalifikationsturnering, men hun har skrevet den glædelige nyhed på sin Facebook side.

US Women’s Open Conducted by the USGA 2018 spilles fra den 31. maj – 3. juni på Shoal Creek G&CC

Se resultatlisten fra La Purisima GC her.

Nicole er kvalificeret via LPGA 2017 pengelisten

Mindst to danskere kommer med i US Women’s Open, da Nicole Broch Larsen er kvalificeret via top-75 på LPGA 2017 pengelisten, hvor hun blev nr. 57.

Der er fortsat en del kvalifikationsturneringer i den kommende uge. På mandag spilles den europæiske kvalifikation i England, men det er uden danske deltagere. Se deltagerlisten her.

Se alle resultater fra de forskellige kvalifikationsturneringer på USGA.org her.

Det foreløbige felt i US Women’s Open kan ses på USGA.org her.

Fem majors på LPGA men kun to på LET

Mens der hos herrerne er enighed om de fire internationale majors, så tæller damernes majors ikke på alle tours.

LPGA er den førende tour, så der tages oftest udgangspunkt i deres majors, som der er fem af. På LPGA er der fem majors med ANA Inspiration, US Women’s Open, KPMG Women’s PGA Championship, Ricoh Women’s British Open og Evian Championship.

Målt på præmiesum er US Women’s Open den største med en præmiesum på 5 mio. $. Der spilles om 3,85 mio. $ i Evian Championship, 3,65 mio. $ i KPMG Women’s PGA Championship, 3,25 mio. $ i Ricoh Women’s British Open, mens der spilles om 2,8 mio. $ i ANA Inspiration.

De amerikanske majors tæller ikke på Ladies European Tour, hvor kun Ricoh Women’s British Open og Evian Championship tæller som majors.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.