Challenge TourEmilio Cuartero Blanco vandt efter aflyst finalerunde

Emilio Cuartero Blanco vandt efter aflyst finalerunde

Emilio Cuartero Blanco vandt Challenge Tour turneringen Stone Irish Challenge, hvor Marcus Helligkilde blev bedste dansker efter finalerunden blev aflyst på grund af kraftig regn.

Marcus Helligkilde blev nr. 20 i -3, Jeppe Pape Huldahl nr. 26 i -2, mens Oliver Hundebøll og Peter Launer Bæk delte 37. pladsen i -1.

Nicolai Tinning og amatøren Kasper Nyland missede cuttet.

Emilio Cuartero Blanco vandt efter omspil

Efter tredje runde delte Emilio Cuartero Blanco og Oscar Lengden føringen i -11 foran Todd Clements i -10.

Grundet kraftig regn og oversvømmelser på banen, blev finalerunden aflyst. For at kåre en vinder spillede Emilio Cuartero Blanco og Oscar Lengden dog omspil på banens 17. hul, og her sikrede Emilio Cuartero Blanco sig sin første Challenge Tour sejr med en birdie, da man spillede hullet for tredje gang.

Det var på sin vis sæsonens sidste regulære turnering, da der de kommende to uger spilles i Kina med begrænset felt inden sæsonfinalen spilles på Mallorca fra den 7. -10. november.

Stone Irish Challenge, resultat

Marcus Helligkilde – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage – 4 sejre i 5 turneringer

Scottie Scheffler vandt RBC Heritage, og verdensetteren har nu vundet fire af sine seneste fem turneringer! Og det har været i stærke felter mod...

15-årig imponerede da Tim Widing vandt LECOM Suncoast Classic

Svenske Tim Widing vandt sin første Korn Ferry Tour sejr efter omspil i LECOM Suncoast Classic. Inden finalerunden var det Patrick Cover i spidsen i...