ECCO TourECCO Tour på Skjoldenæsholm

ECCO Tour på Skjoldenæsholm

Der er budt op til et festfyrværkeri af golf på meget højt niveau, når ECCO Touren den 2. – 6. august afholder Made in Denmark Qualifier på Skjoldenæsholm Golf. Her vil næsten 250 spillere fra hele Norden dyste om tre pladser i den store Europa Tour turnering, Made in Denmark, som spilles i Himmerland senere i august.

– Det rekordstore deltagerfelt til turneringen kan kun lade sig gøre, fordi Skjoldenæsholm som et af de meget få golfanlæg i Danmark råder over hele to top klasse golfbaner. Samtidig skal der lyde et meget stort tak til Ringsted Kommune, som gennem økonomisk støtte til eventen har muliggjort det rekordstore deltager felt. Der er desuden rigtig mange frivillige i Skjoldenæsholm Golf, som i løbet af turneringen knokler på med de mange forskellige praktiske opgaver, som skal løses for at få projektet til at lykkes. Også de skal have en stor tak, siger direktør i Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen.

Der er ingen tvivl om, at ugen vil byde på en masse gode golfoplevelser.
– Blandt deltagerne gemmer sig helt sikkert nogle stykker, som om få år vil springe ud som stjerner på Europa Touren. Tilskuere er mere end velkomne alle dage, og det er gratis at komme ud og følge de mange dygtige golfspillere, siger direktør i Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen.

Forud for hovedturneringen, er der to dage med pro/am. Her spiller tre amatørspillere på hold med en professionel, som samtidig benytter pro/am turneringen som en ekstra træningsrunde på banen, samtidig med at amatørspillerne får lov at opleve på helt tæt hold, hvordan en professionel golfspiller spiller.

I anledning af at Ringsted i 2016 er UNICEF by, vil der under pro/am’en finde en indsamling sted, som går til UNICEF.
– Vi er rigtig glade for, at en stor golfevent hos os, kan være med til at samle penge ind til det vigtige arbejde, som UNICEF udføre ude i verden. Det er helt naturligt at de to ting bliver kædet sammen, når Ringsted er UNICEF by i 2016, siger direktør i Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen.

Sideløbende med de professionelles turnering, afvikles der på Skjoldenæsholm også finale i den traditionsrige ”Sportsjournalisternes juniorhold turnering”, som blev introduceret i Danmark i 1972. Her spiller juniorspillere fra hele landet på klubhold om førstepræmien, som er en rejse til British Open, som er golfsportens ældste ”major” turnering.
– Mange af de dygtige juniorer går formentlig med en drøm om at blive professionel inde i maven. Nu får de chancen for at prøve kræfter med den samme bane, som de professionelle spiller turnering på og kan dermed også måle sig op mod de professionelle og få en ide om, hvor lang vej der er igen, siger direktør i Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen.

Alt i alt bliver der masser af spændende golf at følge på Skjoldenæsholm den næste uge og alle er velkomne til at kigge forbi.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Joaquin Niemann vandt LIV Golf Jeddah – anden sejr i år

Joaquin Niemann vandt den individuelle turnering ved LIV Golf Jeddah i Saudi Arabien, mens Crushers GC med Bryson DeChambeau som kaptajn vandt holdturneringen. Adrian...

Johan Gumberg vandt SDC Championship

Amerikanske Johan Gumberg vandt DP World Tour turneringen SDC Championship, der også var tællende til Sunshine Tour. Han vandt efter omspil mod Robin Tiger...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk