PopulærtPGA TourDustin Johnson og Luke List fører i Canada

Dustin Johnson og Luke List fører i Canada

Efter to sejre blev Dustin Johnson nr. 9 i The Open. Nu er han tilbage i toppen af leaderboardet ved RBC Canadian Open.

Efter første runde deler Dustin Johnson førstepladsen i -6 med Luke List, mens Chesson Hadley, Kelly Kraft, Jon Rahm og den canadiske amatør Jared du Toit deler 3. pladsen i -5.

Det er 62 år siden, at en canadier senest har vundet Canadian Open. Den næstbedste canadier er også amatør, da Gareth Rank er nr. 11 i -3.

334 meter drive på 18. hul
Dustin Johnson var -5 for runden inden han slog en bold i vandet på 14. hul, hvilket resulterede i en dobbeltbogey. Efter en birde på 16. hul afsluttede han med en forrygende eagle på 18. hul, som det kan ses i videoen ovenfor med højdepunkter. Her slog langtslående Dustin et 334 meter langt drive.

Brandt Snedeker er blandt spillerne på en delt 7. plads i -4. Matt Kuchar og Jason Day deler 11. pladsen i -3, mens Ernie Els og Jim Furyk er nr. 21 i -2.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

RBC Canadian Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Reklamer under Masters på Viaplay – det er ikke en fejl

Som de seneste år sendes Masters på TV3 Sport og Viaplay Total, men noget er nyt i år. Der er også reklameafbrydelser på Viaplay...

Se alle slag i Masters og lav din egen “tv-kanal” med udvalgte spillere

Igen i år kan man under Masters se alle slag på Masters hjemmeside eller i den gratis App. Det har man kunnet siden 2020,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk