PopulærtPGA TourDustin Johnson kæmpede sig tilbage til toppen

Dustin Johnson kæmpede sig tilbage til toppen

FedEx St. Jude Classic er sidste mulighed på PGA Tour for at finpudse formen inden næste uges US Open. Flere af de største navne holder dog en turneringspause.

Seung-Yul Noh, Tom Hoge og Shawn Stefani deler føringen i -5 efter første runde. De er kun ét slag foran seks spillere i -4 heriblandt Dustin Johnson, Jamie Donaldson og Steve Stricker.

Dustin Johnson begyndte på 10. hul og var +2 efter 5 huller. Han fik sig dog kæmpet tilbage i turneringen, som han vandt i 2012.

Svenske Henrik Norlander havde gang i en god runde, da han var -5 efter 12 huller. Det var han også efter 16 huller, men en dobbeltbogey på banens 8. hul sendte ham tilbage til en 10. plads i -3.

Phil Mickelson deler 40. pladsen i par med bl.a. Ernie Els og Brooks Koepka.

Der spilles om fire pladser i The Open
Turneringen er en del af The Open Qualifying Series, så de fire bedste i top-12 – der ikke i forvejen er kvalificeret – får en plads i The Open, som spilles på Royal Troon fra den 14. – 17. juli.

C More Golf sender direkte. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

FedEx St. Jude Classic, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Altin van der Merwe vandt første udgave af Africa Amateur Ch’ship

Altin van der Merwe vandt den første udgave af Africa Amateur Championship efter omspil mod Christiaan Maas og Ivan Verster., hvilket giver en plads...

Forrygende feriefest fortsatte i Herning

Udstillerne på Ferie for Alle oplevede stor interesse fra de 55.497 besøgende, der 23.-25. februar var med til at skabe en sand feriefest i...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk