PopulærtDP World TourDustin Johnson fører inden lang lørdag ved US Open

Dustin Johnson fører inden lang lørdag ved US Open

Der venter en lang lørdag på Oakmont CC, hvor man vil forsøge at indhente en del af det tabte ved årets US Open. Søren Kjeldsen misser formentlig cuttet, mens det ser meget svært ud for Søren Hansen.

Efter torsdagens lange forsinkelse er der fortsat mange, som endnu ikke er begyndt på anden runde, mens andre er færdige.

Kjeldsen var nr. 46 efter første runde, men misser nok cuttet
Da første runde var færdigspillet lørdag førte Andrew Landry i -4 foran Lee Westwood og Dustin Johnson i -3. Søren Kjeldsen var nr. 46 i +3 og Søren Hansen nr. 147 i +9.

Søren Kjeldsen har spillet begge runder, og efter +3 i første runde og +6 i anden runde er han pt. nr. 117 i +9. Det vil næppe være nok til at klare cuttet.

Søren Hansen er endnu ikke begyndt på anden runde, og hans starttid lørdag er kl. 13:33 dansk tid. Han gik første runde i +9, så han skal formentlig nogle slag under par, for at have chancen for at klare cuttet.

Dustin Johnson fører i -4 efter to runder
Der er ingen 10-slagsregel i US Open, hvor det er top-60 og lige, som kommer med i finalerunderne. Den ville dog i givet fald heller ikke kunne hjælpe Kjeldsen, da Dustin Johnson fører i -4 efter to flotte runder i -3 og -1.

Andrew Landry gik første runde i -4, så han er også på den delte førsteplads, men han er ikke begyndt på anden runde. Det er Lee Westwood heller ikke, og han er alene på 3. pladsen i -3, mens Sergio Garcia og Scott Piercy er i -2 efter to runder.

Bubba Watson er nr. 7 i -1 (efter 0 huller af anden runde), Adam Scott nr. 14 i par (15 huller), Jordan Spieth nr. 29 i +2 (0 huller), Jason Day (15 huller) og Danny Willett (0 huller) er nr. 56 i +5, Justin Rose (16 huller) og Rickie Fowler (0 huller) er nr. 72 i +6, Phil Mickelson (16 huller) og Rory McIlroy (0 huller) er nr. 93 i +7.

Henrik Stenson er +10 efter 16 huller af anden runde, og som nr. 117 i +9 er han så godt som sikker på at misse cuttet. Hideki Matsuyama er også ude, da han er nr. 138 i +12 efter to runder.

Når anden runde er færdigspillet vil man spille i 3-bolde fra både 1. og 10. tee.

US Open sendes direkte på Viasat Golf og Viaplay.dk hver aften. Se ugens sendetider på www.19hul.dk/tv.

US Open, leaderboard

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

Verdensranglisterne, 15. april 2024

Scottie Scheffler udbyggede sin føring som verdens bedste med sin anden Masters sejr på tre år. Og Ludvig Åberg er nu helt fremme på...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk