Wyndham Championship markerer afslutningen på PGA TOUR’s regulære sæson, og derfor bliver der sat endeligt punktum for hvilke 125 spillere, der kommer med i slutspillet, og hvilke, der skal spille Korn Ferry Finals for at forny sine spillerettigheder.

Turneringen kan ses på discovery+ og GOLFTV (og Eurosport 2, red.) med danske kommentatorer.

Det bliver helt sikkert en neglebidende uge, hvor en lang række spillere kommer til at holde øje med leaderboardet for at se, hvor de selv ender på den endelige FedEx Cup rangliste. Wyndham Championship er den sidste turnering inden slutspillet, og derfor sidste chance for en række spillere at komme ind i top-125 og dermed få adgang til FedEx Cup slutspillet, der begynder i næste uge. Andre spillere kæmper om at slutte så højt som muligt på ranglisten, så de har det bedste udgangspunkt før de tre afgørende turneringer.

Derfor er der meget mere end blot sejren på spil i denne uge. En sekundær placering kan være nok for en spiller, mens en anden skal slutte helt i toppen af leaderboardet for at få adgang til det lukrative slutspil i de kommende tre uger.

Sidste år fik vi masser af drama, og hele seks spillere endte side om side, og skulle derfor afgøre turneringen i omspil. Her trak Kevin Kisner det længste strå, og han er derfor kommet til Sedgefield Country Club som forsvarende mester.

.
.

Will Zalatoris er den højst rangerede spiller på FedEx Cup ranglisten til start, og han prøver at spille sig ind i top-10, og dermed få del i den millionbonus, der gives til de ti bedste spillere på ranglisten efter den regulære sæson.

Sidste uges nummer to, Taylor Pendrith, er et godt bud på at få endnu topplacering, ligesom det er værd at holde øje med Sungjae Im, Billy Horschel, Shane Lowry og den lokale Webb Simpson, der vandt i 2011, men i de seneste fem år har to andenpladser, to tredjepladser og en syvendeplads på banen.

PGA TOUR kan ses allerede fra kl. 12.45 torsdag og fredag, så der er mulighed for mere end 40 timers live golf fra Wyndham Championship.

Wyndham Championship kan følges på discovery+

  • Torsdag den 4.8.: 20.00 – 00.00
  • Fredag den 5.8.: 20.00 – 00.00
  • Lørdag den 6.8.: 19.00 – 00.00
  • Søndag den 7.8. 19.00 – 00.00

Jesper Knudsen og Andreas Hartø kommenterer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.