PopulærtDP World TourDobbelt dansk i toppen inden finalerunden i Qatar

Dobbelt dansk i toppen inden finalerunden i Qatar

Rasmus Højgaard er på en tredelt førsteplads og Niklas Nørgaard kun ét slag efter inden finalerunden af Commercial Bank Qatar Masters på Doha GC. Se højdepunkter fra tredje runde i videoen ovenfor.

Efter +1 i første runde gik Rasmus Højgaard -6 i anden runde, og med -5 i tredje runde deler han nu førstepladsen i -10 med Ugo Coussaud og Rikuya Hoshino. De spiller i førerbolden søndag med start kl. 9:30 dansk tid.

Niklas Nørgaard har haft runder i -4, -2 og -3 så han deler 4. pladsen i -9 med med Tom McKibbin og Ewen Ferguson.

Søren Kjeldsen er nr. 42 i -3 (-1 i tredje runde), Jeff Winther nr. 53 i -2 (-2), Søren Broholt Lind nr. 75 i +2 (+5) og Marcus Helligkilde nr. 77 i +4 (+4). Broholt og Helliogkilde skal spille sammen i finalerunden og det som en tobold da 77 spillere klarede cuttet.

Syv danskere var med, men Sebastian Friedrichsen missede cuttet.

Thomas Bjørn vandt turneringen i 2011, men er ikke med.

V Sport Golf og Viaplay Total sender direkte. Se sendetider på 19hul.dk/tv.

Commercial Bank Qatar Masters, leaderboard

Niklas Nørgaard – Foto: golfsupport.nl

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Kipp Popert vandt G4D Tour @ Magical Kenya Open

Verdensetteren Kipp Popert vandt sin 9. G4D Tour sejr i G4D Tour @ Magical Kenya Open, der blev spillet mandag og tirsdag inden ugens...

Ferie for Alle er klar til start med charterbranchen rigt repræsenteret

Størstedelen af charterbranchen er til stede på årets udgave af Ferie for Alle, der i det hele taget byder på et overflødighedshorn af ferieformer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk