ECCO TourDobbelt dansk i Monster-finale lørdag

Dobbelt dansk i Monster-finale lørdag

Nicolai Kristensen og Rasmus Højgaard var begge suveræne fredag eftermiddag på Porsche Nord Course på Green Eagle Golf Club. I lørdagens finale får de selskab af engelske Craig Farrelly og finske Kalle Sneck.

Nicolai Kristensen var sikkerheden selv på eftermiddagens 18 huller, og han vandt med fem slag til sin nærmeste konkurrent, Haraldur Magnus fra Island.

Rasmus Højgaard var mindst lige så overlegen i sin dyst, hvor han med en score i fire under par på den svære bane ikke levnede sine modstandere nogle chancer. Den talentfulde amatørspiller, August Thor Høst, måtte således se sig slået af Højgaard lige inden finalen. Høst fik dog vist, at han ikke er langt fra toppen på Nordic Golf League.

Formatet ved “Master of the Monster” 2019 betyder, at fire spillere lørdag dyster over 18 huller om placeringerne et til fire. Lykkes det Nicolai Kristensen eller Rasmus Højgaard at krone sig selv som “Master of the Monster”, så vil det betyde et kæmpe spring frem på GolfBox Nordic Golf League Ranking i bestræbelserne på at oprykning til Challenge Touren. Det glæder Nicolai Kristensen sig til.

– Jeg ser frem til i morgen. Lige nu har jeg ret ømme ben efter 36 huller på en meget lang golfbane, men i morgen er jeg klar igen, siger Nicolai Kristensen, og fortsætter;

– Rasmus ser ud til at spille godt, så det er nok ham, jeg skal holde mest øje med i morgen. Men først og fremmest skal jeg bare fortsætte med at spille så godt, som jeg har gjort i dag, uddyber Nicolai Kristensen, inden der sendes roser til opsætning på Europa Tour anlægget.

– Green Eagle er et fremrangende anlæg, og formatet hernede i denne uge er super fedt. Der er mange vigtige slag, og fordi man hele tiden kan holde øje med sine konkurrenter, så har man lidt mere kontrol over situationen end i en normal turnering, slutter Kristensen.

Finalefeltet ved Master of the Monster
  • Nicolai Kristensen
  • Kalle Sneck
  • Craig Farrelly
  • Rasmus Højgaard

Du kan følge matchen fra kl. 08.00 på www.eccotour.org.

Rasmus Højgaard – Foto: ECCO Tour

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

20 mio. $ – så meget tjente spillerne i Masters 2024

Man er ikke med i Masters for pengenes skyld, og på Augusta National taler man helst ikke om det. Men ikke desto mindre er...

Er der “gummiarm” i dansk golf?

Dansk golf er i rivende udvikling - altså når vi selv skal sige det. Dog forekommer det mig, at når danske golfspillere endelig kommer...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk