Når det skal afgøres hvilken Dansk Golfklub der skal kåres som Danmarksmester i golfregler for klubber 2020, bliver det i år afgjort via et slutspil.

Vandrepokalen ved GolfQuis Dannmarksmesterskabet i Golfregler – Foto: PR

Danmarksmesterskabet bliver afviklet via golfregel-appen GolfQuis. I de foregående år er mesterskabet blevet tildelt den klub der ved afslutning af året lå i toppen af GolfQuis’ elite-rangliste (gennemsnittet af de ti bedste spillere i klubben) Men i år bliver der indført et slutspil, og deltagerne til slutspillet vil blive fundet blandt de 10 golfklubber der ligger øverst på elite-ranglisten d. 31. december. kl. 12 (formiddag)

De ti finaleklubber vil hver kunne tilmelde 5 spillere der skal dyste i en regelturnering som afvikles via GolfQuis til januar. Danmarksmesterskabet i regler vil tilfalde den klub hvis fem spillere har den samlede højeste score.

Elitehandicappet for klubber beregnes ved gennemsnittet af de ti bedste GolfQuis spillere i klubben. I skrivende stund er det de nedenstående 10 klubber der ligger i toppen – MEN listen er dynamisk, så golfklubber der ligger længere nede på listen, vil med lidt ekstra GolfQuis regeltræning i resten af december kunne ændre på klubbens placering. For at deltage for klubben, kræver det, at man har indtastet sit DGU-nummer i regel-appen.

Ranglisten kan ses i GolfQuis appen eller på GolfQuis’ hjemmeside.

.
.

Top 10 stillingen pr. 1. december:

Dragør Golfklub
Furesø Golfklub
Hjortespring Golfklub
Gilleleje Golfklub
Værløse Golfklub
Hedeland Golfklub
Aarhus Golf Club
Marielyst Golf Klub
Nordbornholms Golf Klub
Hillerød Golf Klub

Tidligere vindere af Danmarksmesterskabet i golfregler for klubber:
År 2019 – Dragør Golfklub
År 2018 – Hjortespring Golfklub

Stillingen pr. 1. december 2020 – Foto: PR

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.