AmatøreliteDM i hulspil på Skjoldenæsholm Golf

DM i hulspil på Skjoldenæsholm Golf

Skjoldenæsholm Golf danner i den kommende weekend rammen om et af de helt store mesterskaber i golf, når vinderen af DM i hulspil skal findes på søndag. Der er 64 herrer og 32 damer som stiller til start på fredag og kæmper om titlen som danmarksmester i hulspil.

– Det er en stor ære for Skjoldenæsholm Golf at Dansk Golf Union har udvalgt en af vores baner til at afholde danmarksmesterskabet i hulspil på. Vi ser frem til at byde den danske golf elite velkommen på en top trimmet bane. Det bliver spændende at følge de mange talentfulde spillere, som i weekenden vil dyste mod hinanden. Feltet indeholder uden tvivl Danmarks bedste amatører, hvor vi inden længe kan forvente at se nogle af dem på Europa Touren, siger direktør på Skjoldenæsholm Golf, Peter Jespersen.

Og Skjoldenæsholm Golf er klar til flere store elitegolf events. I starten af august bliver der nemlig igen golf-fest på Skjoldenæsholm Golf.

Det er ECCO Touren, som den 2. august til 6. august har valgt at lægge deres største event nogensinde hos os. Turneringen hedder Made in Denmark Qualifier, og det er en kvalifikationsturnering til Europa Tour turneringen Made in Denmark, som spilles i Himmerland senere på året. ECCO Touren forventer op mod 240 deltagere på Skjoldenæsholm Golf, hvor spillerne kæmper om deltagelse i Made in Denmark i form af seks wildcards. Med et så stort deltagerfelt bliver turneringen afviklet på både Robert Trent Jones Jr. og Old Course. Oveni at turneringen er en kvalifikation til Made in Denmark, afvikles den hæderkronede junior amatør turnering, Sportsjournalisternes hold turnering. Her kæmper junior hold fra danske golfklubber om at vinde en tur til British Open.

Der er fri entré til DM i hulspil i weekenden og tilskuere er mere end velkomne.
Finale matcherne slår ud klokken 13.00 på søndag.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Schauffele og Morikawa foran tætpakket leaderboard i US PGA

Ingen er stukket af fra feltet, og mange spiller med om sejren i US PGA Championship, men de tre danskere er dog udenfor topstriden. Anden...

Christofer Rahm på Challenge Touren efter tre Nordic League sejre i år!

Svenske Christofer Rahm vandt Stora Hotellet Fjällbacka Open på den svenske Cutter & Buck Tour. Det var hans tredje Nordic League sejr i år,...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk