PopulærtPGA TourDiskvalificeret for at misse Pro-Am på PGA Tour

Diskvalificeret for at misse Pro-Am på PGA Tour

Denne uges John Deere Classic er den næstsidste PGA Tour turnering inden FedExCup slutspillet, men det er uden Erik Compton, som ellers kæmper for at beholde PGA Tour kortet.

Erik Compton var tredje reserve til Pro-Am turneringen onsdag eftermiddag. Efter to sene afbud skulle han pludselig spille sin første Pro-Am i år, så han blev ringet op af PGA Touren.

Problemet var dog, at Compton slet ikke var ankommet til byen, da han sad i Detroit lufthavn og ventede på sit fly. Spillerne er forpligtet til at deltage i Pro-Am turneringen, medmindre man har en gyldig grund. Har man ikke det, så bliver man diskvalificeret, hvilket skete for 36-årige Compton.

Compton siger til Golfweek, at han var hjemme en ekstra dag for at fejre sin bryllupsdag tirsdag aften. Og onsdag formiddag var han på fisketur med datteren.

Han lægger ikke skjul på, at det er hans egen fejl. Han havde dog ikke forestillet sig, at der kom to afbud til Pro-Am turneringen.

Er nr. 164 på FedExCup ranglisten
Erik Compton, som er mest kendt for at have gennemgået to hjertetransplantationer, er pt. nr. 164 på FedExCup ranglisten. Han skal således have et meget godt resultat i næste uges Wyndham Championship, hvis han skal slutte i top-125, som beholder kortet. Ellers får han en mulighed via de fire Web.com Tour Finals turneringer, hvor der spilles om 25 kort.

Top-125 på pengelisten beholder også PGA Tour kortet, og her er Compton nr. 181.

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Kvinder: Penge- og pointranglister, 4. marts 2024

Hannah Green vandt HSBC Women’s World Championship på LPGA, hvor Emily K Pedersen blev nr. 41. Emily tjente 7.963 $ svarende til 55.000 danske kroner,...

Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open

Amerikanske Mason Andersen vandt 117 Visa Argentina Open presented by Macro på Korn Ferry Tour. Argentina Open blev spillet første gang i 1905, men...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk