Amerikanske Doris Chen blev diskvalificeret under 7. runde af LPGA Q-Series, da hun spillede en bold, som var slået out of bounds, men hendes mor flyttede den tilbage på banen!

Kort fortalt slog Doris Chen sit drive out på 17. hul. Det vidste de ikke i første omgang, og de fandt bolden inde på banen. En såkaldt outside agency, som viste sig at være hendes mor, havde dog flyttet bolden ind på banen, da den havde været out of bounds. Det var angiveligt en husejer langs banen som så, at bolden blev flyttet af en kvinde, der senere blev identificeret som Doris Chens mor. Det skriver Golfchannel.com.

Vidste at bolden var flyttet, men spillede den alligevel

Inden Doris Chen spillede bolden havde hun og caddien fået at vide, at bolden var blevet flyttet. Hun valgte dog at spille bolden alligevel, hvilket resulterede i en diskvalifikation. Hun var +14 efter 6. runde og et stykke fra top-45 og et LPGA kort.

Caddien Alex Valer har sagt til Golfchannel, at han gjorde Doris Chen opmærksom på, at hun skulle tilkalde en dommer, og at hun muligvis ville blive diskvalificeret, hvis hun underskrev scorekortet.

Doris Chen har kommentet sagen på Twitter, hvor hun skriver at det var en misforståelse, men hendes eget ansvar, at hun ikke tilkaldte en dommer.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.