Corona pandemien rammer igen, og fredag den 12. november  2021 genindføres krav om coronapas en række steder for personer på 15 år eller derover.

I forhold til golfklubber, så gælder kravet bl.a. i restauranter/caféer samt ved indendørs arrangementer med over 200 tilskuere eller deltagere indendørs.

Under hele coronapandemien og frem til alle restriktioner blev ophævet den 10. september 2021 har Dansk Golf Unions løbende lavet anbefalinger og vejledninger til danske golfklubber og spillere. Nu er der igen restriktioner gælder i foreløbig i en måned, men det bliver næppe de sidste i denne omgang.

Detaljerne kan læses i DGU’s retningslinjer og anbefalinger til de danske golfklubber. De er offentliggjort på danskgolfunion.dk, og kan også læses nedenfor.

— oOo —

.
.

Regeringen har besluttet at karakterisere COVID-19 som en samfundskritisk sygdom og indføre krav om coronapas i dele af samfundet i foreløbigt en måned.

Kravet om coronapas indføres fra fredag den 12. november. Det betyder, at personer på 15 år eller derover skal vise coronapas for at benytte restauranter/caféer samt lokaliteter og arrangementer med over 200 tilskuere eller deltagere indendørs og 2.000 tilskuere eller deltagere udendørs. Det gælder, uanset om der er tale om siddende eller stående personer.

Nedenfor er en udvalgt liste over, hvor regeringen, med betydning for golfklubben, har indført krav om coronapas:

Uanset antal personer
  • Indendørs serveringssteder (take away og varmestuer undtaget). Coronapasset fremvises ved først naturlige kontakt med serveringspersonalet.
Ved over 200 personer indendørs eller 2000 udendørs
  • Biografen eller lignende storskærmsarrangementer
  • Betalende tilskuere ved idræt

På baggrund af foreløbige oplysninger fra Kulturministeriet forventer vi ikke, at der bliver stillet krav om coronapas for idrætsudøvere.

Læs her om, hvordan I kan bruge app’en til kontrol

Vores generelle anbefaling

1. Sørg for håndsprit ved indgangen til klubhuset, mødelokaler og lign.

2. Opsæt informationsmateriale om god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

3. Er du syg eller har symptomer som hoste eller feber, så blive hjemme.

Links:

Coronasmitte.dk/råd og regler https://coronasmitte.dk/raad-og-regler

Kulturministeriet https://kum.dk/aktuelt/nyheder/krav-om-coronapas-bliver-indfoert-i-dele-af-kultur-og-idraetslivet

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.