DGU’s bestyrelse havde oprindeligt foreslået en kontingentstigning i 2020, så klubberne skulle bidrage med mere til DGU, men dette har man trukket tilbage.

I indkaldelsen til det udsatte Repræsentantskabsmøde 2020, som nu er planlagt til den 20. juni, havde DGU’s bestyrelse foreslået en kontingentstigning på mellem 1 – 3 kr. pr. medlem.

– Vi er godt klar over at alle klubber er pressede lige nu grundet corona-krisen og derfor finder vi det ikke korrekt at gennemføre en kontingentstigning i år, siger DGU formand Lars Broch Christensen til danskgolfunion.dk.

Klubbernes kontingent til DGU

Kontingentet som de danske golfklubber betaler pr. medlem til DGU kan ses nedenfor. Det er beløbene fra 2019, som DGU’s bestyrelse nu foreslår fortsætter uændret i 2020.

Forslaget om en kontingentstigning lød på, at senior kontingentet skulle stige med 3 kr. til 164 kr., mens de øvrige medlemskategorier hver især skulle stige med 1 kr. pr. medlem.

  • Senior (herunder fleks) kr. 161,00
  • Junior (herunder fleks) kr. 86,00
  • Junior u/ banetilladelse kr. 30,00
  • Langdistance kr. 86,00

– For selskabsmedlemmer opkræves yderligere kr. 30 pr. aktivt medlem pr. år.
– Man er junior til og med det år man fylder 18 år. Det år man fylder 19 år vil man altså være senior hele året, også selvom det først er i december spilleren er født.

Halvdelen af DGU’s ansatte er hjemsendt

Som alle andre i golfbranchen er DGU også ramt af coronavirus krisen, da man bl.a. har mistet indtægter fra annoncer ligesom DGU’s værdipapirer er faldet.

Det fremgår af klubmeddelelsen, at DGU har hjemsendt 17 af 34 medarbejdere på sekretariatet.

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.