KlubnytDGU er med til Folkemødet på Bornholm

DGU er med til Folkemødet på Bornholm

Opdateret: Golfturneringen er aflyst, da vejrudsigten lyder på kraftig regn. Læs mere i denne pressemeddelelse fra DGU.

— oOo —

Folkemødet på Bornholm begynder i dag, og det med Dansk Golf Union som en aktiv deltager.

DGU og Diabetesforeningen har inviteret politikere til at slå et slag for diabetessagen under Folkemødet på Bornholm, hvilket man har skrevet om i Klubnyt.

Der er flere tusinde arrangementer under folkemødet, der afholdes for sjette gang. Ét af dem er golfturneringen “Slå et slag for Diabetessagen”.

For at markere at Golf er sundt og golf er for alle, afholdes en Texas Scramble golfturnering hos Nordbornholms Golfklub fra kl. 17:30 – 19. Banen ligger i Rø, der er 15 km fra Allinge, hvor Folkemødet afholdes. Tilskuere er velkomne.

– Golf har det med at få os alle til at se menneskelige ud. Så hvis man gerne vil se nogle ellers så selvsikre politikere få kam til deres hår, så skal man komme ud og se på, når politikerne spiller med i en lille runde Texas Scramble, siger Jesper Jürgensen, der er kommunikationschef i Dansk Golf Union.

Turneringens formål er at sætte fokus på, at golf er en sund sport, som kan dyrkes af alle – uanset alder og ståsted i det politiske spektrum.

Blandt deltagerne er Europa-parlamentariker Bendt Bendtsen (K) samt MF’erne Peter Skaarup (DF), Jeppe Jakobsen (DF) og Jeppe Bruus (S).

 

Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev - udsendes hver mandag

Når du har skrevet din e-mail adresse og trykket tilmeld, modtager du en e-mail, hvor du skal bekræfte din tilmelding. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet ved at trykke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller sende en mail til info@19hul.dk. Vi passer på dine data - læs mere i vores persondatapolitik.

Relaterede artikler

Pilgrimsrejse i Skotland (2)

Rembrandt viste i 1600-tallet, hvordan der blev spillet ”ringbold” på landjorden og ”kolf” på de tilfrosne nederlandske søer. Men golfens pilgrimme tager nu ikke...

Kampen om toppen og om cuttet – Inside The Open, fredag

I Inside The Open kommer man lidt med bag kulissen og ser billeder, der ikke normalt bliver vist på tv Stemningsfulde videoer uden kommentatorer, så...

De fem nyeste artikler på 19hul.dk